Obdržela jsem objednanou sedací soupravu catini, za jejíž přepravu jsem zaplatila tisic korun (jako nadrozmer), což mi přišlo z počátku logické...taková sedačka něco váží. Kdyz mi přepravce SÁM vyndal dvě krabice, ktere jsem unesla poté i sama nechapu a reklamuji cenu dodávky. (O kvalitě výrobku se radsi bavit nebudu).
Urbankova
Obj. 201 832 842
Vrácení 1/2 dopravneho!!
Společnost ve svých obchodních podmínkách stanovuje požadavky na vlastnosti přepravovaných zásilek. Objemnější nebo těžké zboží a dále vícekusové zásilky, jako například některý zahradní nábytek, zahradní domky apod. které nelze přepravit v balíkové přepravě zasíláme na paletách specializovanou službou nadrozměrných zásilek – paletovou přepravou České Pošty nebo kurýrem TOPTRANS / FOFR. Přepravné od 399,- Kč s DPH. Jedním z požadavků je, že zásilka musí mít určité rozměry. Cena přepravy je pak závislá na velikosti a hmotnosti zásilky, ale také na jejím celkovém objemu. Záleží tedy, zda-li byla přeprava zboží správně vyúčtovaná v souladu s výše zveřejněnými informacemi o přepravě nadrozměrných zásilek.
Nebude-li možné spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitel možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese: www.adr.coi.cz.