Letáková cena vepřové panenky dne 12.5.2018 má být 149 Kč.Bohužel v jihlavském Kauflandu mě byla naúčtovaná cena 229 Kč.Není to poprvé,kdy u masa v akčním letáku je cena nižší,ale v Jihlavě nemají zboží přeceněno.Většinu zboží v akci není možné v sobotu ráno již koupit./Dobrá voda malina,kukuřice Bonduelle/
Zřídit nápravu,popřípadě dát dodatečnou slevu.
Klamavou obchodní praktiku definuje § 5 zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Takovou praktikou je jednání podnikatele vůči spotřebiteli, které je v rozporu s požadavky odborné péče a je způsobilé podstatně ovlivnit jeho rozhodování tak, že může učinit obchodní rozhodnutí, které by jinak neučinil.
Zjištění porušení zákazu klamavé obchodní praktiky může být sankcionováno ze strany České obchodní inspekce, které může spotřebitel podat podnět pro porušení zákona o ochraně spotřebitele. Podat podnět je možné prostřednictvím následujícího webového odkazu www.coi.cz/cz/spotrebitel/prava-spotrebitelu/podani-stiznosti-podnetu-dotazu
Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět.
Rádi bychom ho s Vámi dořešili k Vaší spokojenosti. Nebude-li Vás to obtěžovat, kontaktujte nás prosím na naší bezplatné zákaznické lince 800 165 894 nebo e-mailem na service@kaufland.cz.
Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika