Historický subjekt, nezadávat nové stížnosti

#2364Výzva k úhradě dlužné částky

6 měsíců 14 dnů 16 hodin

25.02.2014, před 11 lety

Josef Kolář

byl jsem vyzván k úhradě dlužné částky od pana
JUDr. Josefa Potočky, Hradecká 3, 130 00 Praha 3 v částce 114 Kč na neexistující smlouvu s UPC s tím, když nezaplatím do 14.3.2014 zaplatím v soudní řízení částku 10.850 Kč

Žádnou jsem nepodepsal

Najít podle podpisu a čísla O.P. na smlouvě skutečného majitele dlužné částky a majitele uzavřené smlouvy.

27.3.2014 15:32, před 11 lety

V případě, že nebyla s touto společností nikdy uzavřena smlouva, doporučujeme písemně - doporučeně tuto skutečnost oznámit společnosti. V případě, že by společnost tvrdila opak, doporučujeme vyzvat je k poskytnutí dokumentace, na základě které platbu požadují.

9.9.2014 15:13, před 10 lety

Společnost UPC Česká republika, s.r.o. byla o podané stížnosti informována. Doposud neprojevila zájem se k této stížnosti vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.