ČEZ Distribuce, a. s.

#2367Nedodana sluzba prelozky elektriny na pozemku

5 měsíců 25 dnů 1 hodina

26.02.2014, před 11 lety

Věra Jarešová

Se spol. CEZ Distribuce mame podepsanou smlouvu o sml. budouci (c. Z_S14_12_8120039303)resp. smlouvu o realizaci prelozky (c. Z-S24_12_8120039303)ze dne 6.12.2013. Dopredu jsme zaplatili zalohu ve 100% vyssi na zaklade cehoz CEZ vybral firmu Remont Serak, ktera bude prelozku na stavbe realizovat. V PO 24.2. Firma Serak zahajiĺa na pozemnku realizaci s tim, ze slovne prislibila predat dilo ve CT 27.2.Dnes (26.2.) nam majitel spolecnost oznamil, ze prelozku budou realizovat jinak nez jak je projekt schvaleny SU i CEZem a ze predpokladaji dokonceni na konci brezna! Vic se s nami odmitli bavit, ze si to z CEZem domluvi, protoze "spolupracuji spolu preci 25 let" My mame dale nasmlouvane prace, ktere se odvijeji od el. prelozky a pocatek stavby domluveny na polovinu brezna. Muzeme se nejakym zpusobem bratit tomuto vyderaskemu jednani a uredni sikane ze starny CEZ? Smlouvu jsme podepsali, tak jak nam ji predlozili, protoze zmeny nejsou mozne, plnou zalohu jsme zaplatili, protoze to vyzaduji, vyberoveho rizeni na projekt ani realizaci prelozky jsme se nemohli ucastnit a z jejich strany jen zni: "Neudelate nebude elektrina"!
Dekuji za odpoved a preji hezky den. Libor Fronek

smlouva c. Z_S24_12_8120039303

Co nejrychlejsi vyresit realizaci prelozky a zapojeni el. energie. V pripade prodleni proti smlouve nahradu skody za kazdy den zdrzeni naslednych praci a samostatne stavby.

10.3.2014 08:55, před 11 lety

V případě, že je ve smlouvě stanoven termín plnění, má společnost povinnost jej dodržet, jinak se ocitá v prodlení a má povinnost uhradit úroky z prodlení.
Zároveň společnost odpovídá za škodu, která bude nedodržením termínu způsobena.

20.8.2014 11:53, před 10 lety

Společnost ČEZ Distribuce, a. s. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.

V případě zájmu o doporučení dalšího vhodného postupu kontaktujte poradenskou linku na telefonním čísle 299 149 009.