TRUXA GROUP s.r.o.

#2381Propagační materiály

6 měsíců 1 den 2 hodiny

27.02.2014, před 11 lety

Katka Kokešová

Objevila jsem nabídku firmy na internetu, kde psali, že mi pošlou materiály, ty naplním do obálek a 1. týdně jim je pošlu zpět. Poslali mi dopis s požadavkem uhradit 660,- Kč s odůvodnění, že tak poznají vážné zájemce. V následujícím dopise, který mi přišel po 14 dnech od uhrazení poplatku, jsem se dozvěděla, že mám podat někde inzerát a když se mi někdo na inzerát ozve, mám požadovat poslání obálky se známkou a tuto naplněnou obálku potom posílat (asi ke kontrole)... Nepřijde mi to jako seriózní jednání. Psala jsem jim email ,ale zatím nic.

Byla bych velmi ráda, kdyby se příslušné úřady o tuto firmu začaly zajímat.

7.4.2014 12:16, před 11 lety

V případě, že bylo přislíbeno za platbu jiné plnění, než jaké bylo poskytnuto a je to běžnou praktikou společnosti, doporučujeme nejen žádat platbu zpět, ale také podat trestní oznámení na nejbližší policii nebo státním zastupitelství.
Zároveň doporučujeme podat podnět České obchodní pro užívání klamavých obchodních praktik.

28.8.2014 19:41, před 10 lety

Společnost TRUXA GROUP s.r.o. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.
Spotřebitelé mají nadále možnost pokračovat v řešení sporu v občanskoprávním řízení (nezávisle na případném podání trestního oznámení). Před samotným případným podáním žaloby doporučujeme zaslat společnosti předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu.