Po třech telefonátech z firmou mall.cz která v 1 telefonátu my oznámila že certifikát se generuje automaticky do e-mailu.2 a 3 my oznámili že se vše řeší.Z reklamací od pana Černého my chodí nesmyslné maily a se chová jako nějaký technický analfabet i přesto že jsem mu poslal číslo faktury + název televize a dnes jsem i ofotil co mělo být součástí balení.Objednal jsem jsi i prodlouženou záruku o 3 roky a zatím my nic nepřišlo. Paní která to pri vyřizuje má toho hodně.Operátoři na kontaktním centrum se chovají že nic nevím neboli já nic já muzikant čili předali jsme informace dále.Nefunkční odkazy na stránce www.mall.cz - reklamce protože musíte přímo napsat extra na reklamce@mall.cz .
SONY KDL32WE615BAEP
Dodání certifikátu o prodloužené záruce i druhého stojanu pod televizi která měla být součástí balení. Omluva od společnosti mall a proškolení pro pana černého v reklamací i jak se má chovat než začne psát nesmysli.Prosím ať reklamace jsi dají do pc všechny návody od spotřebičů co firma mall.cz nabízí.
Dle § 2166 má prodávající povinnost písemně potvrdit kupujícímu, v jakém rozsahu a po jakou dobu trvají jeho povinnosti v případě vadného plnění, pokud o to kupující požádá.
Požádá-li tedy o to spotřebitel, potvrdí mu prodávající v písemné formě, v jakém rozsahu a po jakou dobu trvají jeho povinnosti v případě vadného plnění. Prodávající má povinnosti z vadného plnění nejméně v takovém rozsahu, v jakém trvají povinnosti z vadného plnění výrobce. V potvrzení uvede i své jméno, sídlo a identifikující údaj, popřípadě i další údaje potřebné ke zjištění jeho totožnosti. Nebrání-li tomu povaha věci, lze potvrzení nahradit dokladem o zakoupení věci obsahujícím uvedené údaje.
Nebylo-li dodáno kompletní zboží, jedná se o vadu a spotřebitel by měl uplatnit reklamaci. Prodávající je následně povinen tuto vadu odstranit postupem dle § 2169 odst. 1 občanského zákoníku. V daném případě dodat chybějící kus v souladu s kupní smlouvou. Pokud by to nebylo možné, tak přijmout odstoupení od smlouvy a vrátit spotřebiteli přijaté peněžní prostředky. Spotřebitel také může místo výše uvedeného požadovat přiměřenou slevu.
Po vyřízení oprávněné reklamace má spotřebitel právo požadovat proplacení nákladů účelně vynaložených k uplatnění reklamace, pokud mu nějaké vznikly. Reklamaci (včetně odstranění vady) je prodávající povinen vyřídit nejpozději do 30 dní od jejího uplatnění.
Vážený pane Pospíšile,
zabývali jsme se Vaší stížností a mrzí mne, že nejste spokojen s postupem řešení kolegy.
Situaci ohledně stojanů jsme konzultovali přímo s výrobcem značky SONY a bylo nám sděleno, že stojánky jsou v návodu uvedeny dva a to z důvodu, že daný návod je pro více rozměrů televizoru.
Každé balení obsahuje pouze jeden stojan, dle rozměrů výrobků a z toho důvodu musíme zhodnotit, že Vám byl výrobek doručen kompletní.
Není tedy v našich možnostech Vám jakkoliv zajistit doposlání.
Situaci jsme neprověřovali u dodavatele, ale přímo u výrobce, kam máte možnost se pro ověření obrátit i Vy.
Samozřejmě také prověřím na příslušném oddělení, z jakého důvodu jste prozatím neobdržel certifikát k prodloužené záruce a toto pochybení napravíme.
Po vyřízení Vám bude obratem odeslán do emailu, který jste nám v rámci objednávky uvedl.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den.
S pozdravem,
Kristina Draštíková
overeno@mall.cz
Vážená
Paní Draštíková
Certifikát my byl dodán a zato vám děkuji ale nadále trvám na druhém stojanu.Dle komunikace s panem Černým se my zdá že vaše firma chce zahrát vše do autu.Dodal jsem všechny fotky všeho co bylo součástí balení co jsem měl doma zatím jsem se dozvěděl,že vaše firma je asi tak vstřícná ....... . Paní Draštíková nezlobte se mně nezajímá,že máte problémy s dodavateli nebo subdodavateli.Zboží jsem jsi objednal u vaši firmy jsem očekával že bude v pořádku a celé.Jestli my nedodáte druhý stojan tak požaduji slevu z celkové ceny nákupu asi tak 15%.
Prodávající odpovídá kupujícímu (spotřebiteli) za to, že věc je při převzetí kupujícím bez vad, tedy že má zákonem stanovenou jakost v době převzetí. Touto jakostí se rozumí, že věc má vlastnosti předně ve smlouvě ujednané, prodávajícím nebo výrobcem popisované, nebo na základě jimi prováděné reklamy a s ohledem na povahu zboží očekávané, popřípadě vlastnosti pro věc takového druhu obvyklé.
Stížnost přeřazujeme na společnost, která má možnost reagovat na vyjádření spotřebitele.
Vážený pane Pospíšile,
jak jsem Vás již v předchozí komunikaci informovala, u Vámi zakoupené televize je stojan pouze ten, který Vám byl doručen
Druhý stojan, který je zobrazen v návodu, je na jiný rozměr televize, nebyl by tedy ani s Vámi zakoupenou televizí kompatibilní.
Mrzí mne to, ale jiné vyjádření pro Vás nemám a slevu na výrobku Vám také nemůžeme nabídnout.
Pokud daný výrobek nechcete, můžete nám jej vrátit.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den.
S pozdravem,
Kristina Draštíková
overeno@mall.cz
Komentář: Podle mně je 20 dnů hodně ale mezitím my vše dodaly i vysvětlili.Podle mně pan Černý na reklamace nepatří.Dlouhé vedení a neumí smysluplně napsat e-mail aby tomu porozuměl normální člověk. Jinak komunikovat s firmou MALL.CZ je úplná radost - myslím to sarkasticky.Myslím palec nahoru a dolů moji zkušenost nevyjadřuje.