M.B.A. Finance s.r.o.

#23909Fiktivní vymáhání dlužné částky, pohledávky, od ČESKÉ POJIŠTOVNY FIRMOU M.B.A. FINANCE

1 měsíc 28 dnů 11 hodin

31.05.2018, před 7 lety

Jiří Špalek

KONTAKTOVALI MNE FORMOU SMS, KDE MI SDĚLILI, ŽE PŘEVZALI NEUHRAZENOU POHLEDÁVKY VŮČI ČESKÉ POJIŠŤOVNĚ, DLE PŘÍSLUŠENÉHO, A OPRAVDU REÁLNÉHO NEUHRAZENÉHO NEDOPLATKU, VČ. REÁLNÉHO Č. POJISTKY, MUSÍM UHRADIT ČÁSTKU 2 304, NA JEJICH BANKOVNÍ ÚČET 5213662/0800..

A NYNÍ MNE KONTAKTOVAL A ZNOVU NĚJAKÁ FIRMA, CP TARAKANAS, ŽE MÁM UHRADIT NEUHRAZENOU ČÁSTKU..

DÁVEJ TE SI NA NĚ POZOR!!!!

VRÁCENÍ PENĚZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31.5.2018 10:04, před 7 lety

Vymáhá-li společnost údajný dluh, musí také prokázat existenci tohoto dluhu. Pokud je spotřebitel přesvědčený, že mu žádný dluh vůči společnosti nevznikl, je vhodné o tomto informovat přímo společnost, jež údajný dluh vymáhá.

29.7.2018 21:37, před 6 lety