Youuu s.r.o.

#24144DOBROPIS - do dnešního dne 11.6.2018 jsem nedostala peníze zpět za vrácené zboží

1 měsíc 6 dnů 2 hodiny

11.06.2018, před 7 lety

Alena Šrámová

Dobrý den, 14.3.2018 jsem dostala dobropis za vrácené zboží - podprsenka Kristine Fortuna Deco Plunge Bílá - vystužená WHI/100E.požadavek evidujeme pod číslem 1131801214.

Dnes jsem poslala doporučený dopis na YOUUU.S.R.O./Vranovská 45/1, 614 00 Brno. tohoto znění:
Dobrý den, do dnešního dne 11.6.2018 mi nebyly vráceny peníze za zboží, které jsem vracela 15.2.2018 a zásilka vám byla doručena dne 20.2.2018. Český Těšín 1, viz přiložený doklad od České pošty.Přikládám též dobropis objednávky.

19.6.2018 11:06, před 7 lety

Zadržuje-li společnost peněžní prostředky na základě právního důvodu (kupní smlouva), který ale následně odpadl (od kupní smlouvy bylo odstoupeno), jedná neoprávněně, neboť získala majetkový prospěch bez toho, aby k tomu měla právní důvod (jedná se o bezdůvodné obohacení). Kdo se bezdůvodně obohatí, má povinnost plnit bezprostředně po výzvě. Pokud tento závazek nesplní řádně a včas, ocitá se v prodlení a ochuzený má možnost navíc požadovat zákonný úrok z prodlení.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitelka možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.

17.7.2018 15:59, před 6 lety

Spotřebitelka nám sdělila, že nakonec došlo k vrácení peněz. Stížnost proto uzavíráme.