BILLA, spol. s r. o.

#24299Chování personálu,žádost o tzv Garanci.

1 měsíc 13 dnů 7 hodin

17.06.2018, před 7 lety

Karel Hořice

Dobrý den, dne 17.6.2018 ve13:45:40 hodin jsem ve vaší pobočce Vavřenova uskutečnil nákup na pokladně číslo 3 za více jak 300kč. S ohledem na to, že byla otevřená pouze jediná pokladna a přede mnou bylo šest dalších zákazníků, jsem slušně požádal pokladní o tzv. Garanci. Pokladní se mě vysmála s tím, že ona přede mnou žádné další zákazníky neviděla a odmítla mě Garanci dát. Posléze na druhou pokladnu dorazil další zaměstnanec, který, byť přišel cca v polovině celé situace, prohlásil, že si vymýšlím. Při žádosti o zavolání vedoucí , se pokladní dále vysmívala a vedoucí mě odmítla zavolat! S ohledem na to, že bydlím blízko uvedené pobočky, jsem váš každodenní zákazník, nicméně po tomto zážitku u vás samozřejmě už nakupovat dál nebudu. Přeji hezký den a personál, který si váží svých zákazníků. Děkuji Hořice.

Chování personálu.

Ověření situace pomocí vašeho kam. systému.

18.6.2018 10:47, před 7 lety

Společnost na svých webových stránkách inzeruje službu "Nestůjte ve frontě", ke které uvádí: "Pokud je před Vámi ve frontě více než 5 zákazníků a nejsou otevřeny všechny pokladny, dostanete od nás slevový kupon." Společnost by měla svému závazku dostát.

Mezilidské vztahy se řídí zejména zásadami slušnosti. Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném a profesionálním chování, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance. Vzhledem k výše uvedenému je vhodné se se stížnostmi směřujícími pouze na chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené či zákaznickou linku společnosti.

30.7.2018 22:10, před 6 lety