Kaufland Česká republika v.o.s.

#24425Odškodné

3 měsíce 21 hodin

23.06.2018, před 7 lety

Michal Čakloš

Dnes 23,6,2018 byla od vaši ochranky jak ja (otec) tak moje dcera která byla obviněna (moje 13 letá dcera) z krádeže v obchodním domě Kaufland Slatina. Prohledali jak mne tak i dceru a nic nenašli(protože se nic neudálo).Moje dcera to tak težce nesla že byla neprávem obviněna z krádeže vaši arogantní sekuritačkou která se ani neměla snahu představit a vedoucí prodejny kterou si ktomu přivolala také nám jako rodiči nebyla představena tak že jsem nevěděl ským opravdu jednám. Dcera skončila vrukách ošetřovatelů protože skolabovala a byla neprávem obviněna (co to asi udělá s 13letou).

z důvodu neorávněného jednání ktré bylo neprofesionální
zvažuji podat trestní oznámení za křivé obvinění
Prosím o odpověd jaké jste zaujali jmenem OC stanovisko Čakloš

Od lidí kteří k´vám chodí nakupovat vím že to nebylo poprvé křivé obvinění a proto by se nad sebou mněli zamyslet a hledat jinde....

Proto žádám za nesravné se chovani a obvinovaní které se neprokázalo nasledujici :
1) bud odvolani p.vedouci která to měla vyřešit
2) nebo odvolaní služby sekurity (paní co byla velice nepříjemná páchlo jí s ust)
3) nebo finanční vyrovnaní za újmu na zdraví což moje dcera utrpěla což si cením min na 100 000 jako odškodné za spůsobené problémy a nařknutí a její lečbu která si jej vyžádá ( připravovala se na prázdniny a né na léčení se)

8.7.2018 08:52, před 6 lety

Dle trestního řádu lze omezit osobní svobodu osoby, která byla přistižena při trestném činu nebo bezprostředně poté, omezit, pouze pokud je to nutné ke zjištění její totožnosti, k zamezení útěku nebo k zajištění důkazů. Toto omezení může provést kdokoli, avšak musí být ihned přivolána Policie a tato osoba ji musí být předána.

Osobnost člověka požívá právní ochrany. Ochrany požívají zejména život a důstojnost člověka, jeho zdraví a právo žít v příznivém životním prostředí, jeho vážnost, čest, soukromí a jeho projevy osobní povahy. Člověk, jehož osobnost byla dotčena, má právo domáhat se toho, aby bylo od neoprávněného zásahu upuštěno nebo aby byl odstraněn jeho následek. Dále má právo na odčinění újmy dle rozsahu následků.

9.7.2018 08:02, před 6 lety

Vážený zákazníku, děkujeme za Váš podnět.

Rádi bychom ho s Vámi řešili dále, nebude-li Vás to obtěžovat, kontaktujte nás prosím na naší bezplatné zákaznické lince 800 165 894 nebo e-mailem na service@kaufland.cz.

Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika

9.7.2018 13:20, před 6 lety

Michal Čakloš

Je mi jasné že se vše jako vždy zamete pod koberec, je mi to líto, a ale dcera má po prázdninách děkuji.

10.7.2018 09:34, před 6 lety

Stížnost přeřazujeme na společnost, která má možnost na vyjádření spotřebitele reagovat.

13.7.2018 13:15, před 6 lety

Společnost nás kontaktovala s tím, že již má údaje pro přímou komunikaci se spotřebitelem, a proto žádá o uzavření stížnosti. Žádáme proto spotřebitele o potvrzení uvedených skutečností a případně o uzavření stížnosti.

12.8.2018 20:39, před 6 lety

Michal Čakloš

Tak že po měsíci zase se nic neděje a moje dcera ale stále leží v nemocnici a proto prosím o vaše vyjádření co nejdříve(já věděl že se vše zaměřte pod koberec) s díky Čakloš

13.8.2018 14:18, před 6 lety

Na základě vyjádření spotřebitele žádáme společnost o její vyjádření.

24.9.2018 12:29, před 6 lety

Společnost nás informovala, že se rozhodla nevyužít služby VašeStížnosti.cz pro řešení stížností svých zákazníků. Nadále se tak zákazníci společnosti mohou obracet na kontakty uvedené v komentáři výše. Jelikož je naše služba založena na principu dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.