dcera reagovala na nabídku Best Fashion+ na facebooku (FB). V písemné komunikaci na FB ji byla potvrzena objednávka. Zakoupila si 2ks tenisky CONVERSE.
Bohužel zaplatila předem 1.750 Kč 1.7.2013 na č.účtu 2327033073/0800 (kopii platby z mého účtu mohu doložit)
Po urgencích byla ujišťována o dodávce,pak už jen samé výmluvy (jednou objednání barvy, která není k dispozici, pak zpoždění zásilky..). Chtěla jsem vrácení peněz, na to však už nebylo reagováno.(jméno majitele, adresa, IČ není uveden). Stránky této společnosti byly najednou zrušeny a stížnosti zákaznic jsou pravidelně mazány.
Prosím prodejce o vrácení peněz, neboť po této dlouhé době již nemám k prodejci důvěru. Moc děkuji Forbáková Martina.
Boty CONVERSE bílé a červené barvy
Chtěla bych docílit vrácení peněz, již o zboží nemám zájem z důvodů dlouhého řešení.
V tomto případě nelze dohledat prodejce dle jeho identifikačního čísla či sídla. V případě, že je více poškozených, doporučujeme pořídit si kopii konverzace a podat trestní oznámení na policii či státním zastupitelství z podezření na trestný čin podvodu dle § 209 trestního zákoníku.
Z důvodu nemožnosti identifikace subjektu jsme nuceni stížnost uzavřít.