T-Mobile Czech Republic a.s.

#24466Nekale podepsaná smlouva a sprosté chování obchodníka t-mobile

1 měsíc 4 dny 4 hodiny

25.06.2018, před 6 lety

Aleš Kadlčík

Jednoho dne jsem se rozhodla objednat nový telefon ke svému tarifu , mobil jsem vy vybrala se smlouvou na 2 roky a pojištěním , asi za rok se stalo to že mi telefon ukradli , tak jsem zašla na policii a sepsala jsem protokol , a pak jsem zašla k tmobile pro náhradní telefon , řekli mi at si vyberu telefon a at zaplatím 91kč a dají mi telefon ,jen měla jsem jen něco podepsat na elektronické podpisovačce , že údajně podepisuji jen že přebírám telefon , za 13 dní mi došlo od policie že mi telefon našli , a tak jsem šla vrátit vypůjčený telefon kde jsem zjistila že jsem si zřídila novou smlouvu na dva roky , nejvíce jsem byla zaražená že jsem nic do ruky nedostala a nebyla ani s tím s rozuměna , nakonec jsem vzala známého ajtáka do zlínské prodejny tmobile : načeš jsme zjistili po vášnivé rozmluvě s obchodníkem (Markem Petráš) který nám tento problém vytvořil , že máme smlouvu na 2 roky a že nejde zrušit (ani nám nedal smlouvu) , nakonec byl na nás arogantní a tykal a byl na nás sprostý a vyhrožoval že nás vyhodí nechápali jsme proč ? Jsme u tmobile již 10 let ale co zažívají dnes pro provize ti obchodníci na prodejně tak to nezná obdoby , vyřešit můj problém nešlo tak doplatím 2 roky a odcházím k někomu jinému , jsem zákaznice která těmto zlodějům platí 2800 kč měsíčně ....

číslo smlouvy 54436704

Vypovědět , vrátit vše a urovnat to at jsem spokojený zákazník a nenabízet zákazníkovy něco a nedat mu ani papír co podepsal

29.7.2018 23:33, před 6 lety

Než dojde k uzavření smlouvy mezi spotřebitelem a společností, má společnost povinnost informovat spotřebitele o ceně nebo způsobu jejího určení za jedno zúčtovací období, kterým je vždy jeden měsíc, pokud je tato cena neměnná. Společnost má dále povinnost informovat spotřebitele o době trvání závazku a podmínky ukončení závazku. Společnost by v případě sporu musela prokázat, že spotřebitele řádně informovala. Zda podaná informace byla dostačující, se posoudí nejen vzhledem k jejímu obsahu, ale i ke způsobu jejího vyjádření. Pokud společnost spotřebitele o podmínkách smluvního vztahu řádně neinformovala, mohl by spotřebitel namítat neplatnost smlouvy, neboť byl uveden společností v omyl.

Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. se rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky a oddělení stížností. Služba Vašestížnosti.cz je založena na principu oboustranné dobrovolnosti, proto jsme nuceni stížnost uzavřít.