Stěžuji si na nekorektní obchodní jednání společnosti CZC.CZ. Tato společnost, která je dle mého názoru předním prodejcem IT technologií, má velmi časté problémy s importem dat ve svém eshopu. Zřejmě je v tak velké společnosti, která zaměstnává 200-249 lidí problém s technikou nebo lidmi, kteří ji obsluhují. Jak se říká, "problém bude spíš mezi židlí
a klávesnicí". Chápu,že chyba může nastat. Občas ji uděláme všichni. Já jsem ji udělal zřejmě tím, že jsem tam nakoupil. Hledal jsem mobilní telefon v cenové kategorii kolem 2000,-kč. A jelikož na eshopu CZC.CZ funguje velice dobrý vyhledávač, použil jsem právě ten a vybraný telefon zakoupil v domnění, že je to běžná prodejní cena. Avšak ouha. Po pár dnech od potvrzení objednávky dorazil email, že objednávka byla zrušena " zřejmé chyby" která byla způsobena chybou systému pro import dat. Avšak z množství internetových stížností na chybnou cenu společnosti CZC.CZ to vypadá, že se jedná spíše o nekalou reklamní praktiku, neboť své chyby nedokáží přiznat, poučit ze z nich a hlavně, předejít jim! Je to pochopitelné, společnost s obratem 2,4 miliardy si může dovolit zacházet se zákazníky jak uzná za vhodné.
mobilní telefon
uznání kupní ceny a dodání zboží
Na žádost společnosti CZC.cz s.r.o. dáváme přednostně prostor pro její vyjádření k podané stížnosti spotřebitele.