FABEVENE s.r.o.

#2451Nedodané,zaplacené zboží

11 měsíců 7 dnů 3 hodiny

06.03.2014, před 11 lety

Simona Filipová

Objedanala jsem přes slevové portály na internetu od kterých jsem po zaplacení dostala voucher a následně měla objednat u Minidárek.Byla to podprsenka,ještě mi paní psala jakou velikost potřebuju.Od 13.1 mi na moje naléhání jednou odpověděla,je se omlouvá,že to odešle příští týden,to bylo už 6.2.a nic.Podepsala se jako Jana Letáková.
Nezaplatili fakturu za provoz webu,tak už nejsou ani na internetu,to mi hlásí jejich adresa.Vůbec už se mi neozvala.
Zboží je mi jedno,že namám,jen ta předem zaplacená částka mě mrzí.

Podprsenka Silikone Bra

Chci vrátit peníze.

25.4.2014 13:56, před 11 lety

V případě, že byla již uhrazena kupní cena a ani v dodatečně stanovené přiměřené lhůtě nebylo plněno, má kupující nárok od smlouvy odstoupit dle § 1977 občanského zákoníku a žádat vrácení uhrazených finančních částek.

13.2.2015 14:42, před 10 lety

Společnost FABEVENE s.r.o. byla o podané stížnosti informována, ale neprojevila zájem se k ní vyjádřit. Jelikož je služba VašeStížnosti.cz založena na principu dobrovolnosti, rozhodli jsme se případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.