GOOD Building s.r.o.

#2453Marné čekání na vrácení peněz

6 měsíců 10 dnů 22 hodin

06.03.2014, před 11 lety

Hanka Balážová

Před Vánoci jsem přítelovi objednala na webových stránkách www.gangstastar.com 2x kalhoty, 1x bundu a 1x tričko. Obchod má dodání 5-7 pracovních dní, jelikož dodání trvalo déle, tak jsem už musela obchod nahánět jestli vůbec zboží dorazí do Vánoc, a jen mi poslali textovku že tedy dorazí. 23.12.2013 dorazil balík v hodnotě cca 5200 Kč, který jsme vyzvedli a kalhoty byli malé, bunda dorazila úplně jiná, ani ji neměli v nabídce na internetových stránkách a jediné co jsme si ponechali bylo tričko. Ještě tentýž den, jsem volala do obchodu kde už nikdo tel. nezvedal , prý měli dovolenou. Hned po vánočních svátcích je jeli do Ústí kde je kamenný obchod, ale v Žukovově ulici, jsme ho nikde nenašli! Nikde nebylo žádné označení nic, tel.stále nikdo nezvedal a na email nikdo neodpovídal. Balík jsme zabalili a poslali na uvedenou adresu kde ho NIKDO nevyzvedl a balík se po 14dnech vrátil. Tak jsem ho odeslala znovu a na podruhé ho vyzvedli.To bylo někdy 27.1.2014 Po té mi sám " majitel, jednatel" volala a snažil se obhajovat chování jeho zaměstnanců a sám mi slíbil, že vrácené zboží proplatí,mají na to 30dní......tak jsem 30dní čekala a koncem února jsem volala a ptala se jeste pro jistotu jak to bude s vracenim peněz. Měla jsem štestí že jsem se dovolala a bylo mi řečeno že ve čtvrtek odchází platby a že peníze určite dorazí. Tento týden jsem tam volala už asi 10x, tel nikdo nezvedá, na sms a email nikdo nereaguje a peníze cca 4000 Kč samozřejmě nedorazili!!!! Takže nemáme ANI peníze ani zboží. Od obchodu jsme nakupovali už několikrát, ale tohle bylo vážně naposledy!

Byla bych velmi ráda, kdyby mi byli vrácené peníze a už bych nikdy neměla nic společného s tímto obchodem!!!
Objednané zboží měl být jako dárek k Vánocům, který nedopadl , zkazilo mi to Vánoce protože jsem už žádný jiný dárek pro přítele neměla. Ty peníze také nekradu,musím na ně pracovat a obchod by tímto způsobem neměl okrádat zákazníky!!!!!!!!!

16.4.2014 15:57, před 11 lety

V případě, že je zboží vráceno v rámci odstoupení od kupní smlouvy dle § 53 odst. 7 občanského zákoníku, má skutečně prodejce povinnost vrátit uhrazené finanční částky do 30 dnů od odstoupení dle § 53 odst. 10 občanského zákoníku.

17.9.2014 11:31, před 10 lety

Společnost GOOD Building s.r.o. byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v občanskoprávním řízení, nikoli v rámci služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.