bx Abwicklungsgesellschaft ČR s.r.o.

#2461Špatná cena

6 měsíců 9 dnů 15 hodin

07.03.2014, před 11 lety

Jitka Šmídlová

Dobrý den,chtěla bych vědět jak se zachovat při reklamaci.Dnes jsem nakoupila v Baumaxu-Liberec,zboží,které měla na regálovce cenu 149,- a bylo mi naůčtováno 249,-.Bohužel jsem si toho všimla na účtence až doma.Můžu požadovat vrácení rozdílné ceny?

ráda bych rozdíl ceny vyplatit

10.3.2014 11:11, před 11 lety

V případě, že došlo k chybnému vyúčtování, má kupující nárok na proplacení rozdílu v ceně. Zároveň platí, že pokud je u zboží uvedena jiná cena, než jaké je ve skutečnosti účtována, dochází tak k porušení § 12 zákona o ochraně spotřebitele, čímž by se jednání prodejce považovalo za klamavou obchodní praktiku.

17.9.2014 11:38, před 10 lety

Společnost BAUMAX ČR s.r.o. byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.