Dobrý den, dnes jsem navštívil Vaši prodejnu v Kralupech nad Vltavou a musím říct že jsem mile překvapen.
Když jsem věděl fo prodejny ihned u vchodu mě pozdravil a milá slečna pracující na informačním pultu. Celkově obchod na mě působil jako velice pozitivní. Pri nákupu mi dokonce mladý muž pomohl z regálu vyndat láhev vody které pro mě byli v nedohlednu vysoko. Kvalita a cerstvost zeleniny a pečiva byla taktéž velice příjemnou věci pri mém nákupu. Jediné co mohu tomuto obchodu vytknout jsou zaměstnanci kteří nemumi ani slovo cesky. S tím by měl někdo něco dělat. Ji ak na pokladnach velice příjemná obsluha.
Předání mého emailu přímo na obchod
Podle § 31 odst. 8 živnostenského zákona je prodávající povinen zajistit, aby v provozovně určené pro prodej zboží nebo poskytování služeb spotřebitelům byla v prodejní nebo provozní době určené pro styk se spotřebiteli přítomna osoba splňující podmínku znalosti českého jazyka nebo slovenského jazyka. Pokud má živnostenský úřad pochybnosti, může zkoumat splnění této podmínky pohovorem, při kterém posuzuje, zda je tato osoba schopna plynně a jazykově správně reagovat na otázky vztahující se k běžným situacím denního života a podnikání a zda umí ústně sdělit obsah textu z denního tisku.
Není-li spotřebitel spokojen s poskytovanými službami v dané provozovně, doporučujeme mu, aby se obrátil přímo na vedoucího pracovníka této provozovny. Neprovede-li společnost nápravu, má spotřebitel možnost obrátit se na obecní živnostenský úřad.