Zakúpila som cez portál Viagogo 2 lístky na akciu "POHODA 2018 Letisko Trenčín" (05.07.2018-08.07.2018) a v prvý deň konania akcie sme zistili že tieto lístky sú falošné!!! Prišla som takto o 166 EUR !!! Na spoločnosť Viagogo sa nedá nakontaktovať, nemajú nikde uvedené číslo, na mail sa prepracujete veľmi ťažko a aj tak mi prišla len automatická odpoveď že mi ďakujú za to že som ich kontaktovala a ozvú sa mi. Stále čakám. Som strašne sklamaná, lebo už som cez túto spoločnosť kupovala lístky niekoľkokrát.
2 ks lístky na POHODA Festival Letisko Trenčín 05.-08.07.2018 v hodnote 83 EUR/ks, spolu 166 EUR
Žiadam vrátenie peňazí - sumu 166 EUR
Společnost (jako zprostředkovatel obchodu) se ve svých obchodních podmínkách zavazuje, že bude garantovat dodání vstupenek. Pokud osoba, která vstupenku prodává, vstupenku nedodá nebo dodá neplatné vstupenky, společnost spotřebitelce zajistí náhradní vstupenku případně spotřebitelce vrátí to, co zaplatila. Spotřebitelce doporučujeme, aby vstupenky u společnosti reklamovala (https://www.viagogo.com/secure/login?ReturnUrl=https://www.viagogo.com/secure/myaccount/CustomerSupport).
Pokud by společnost uváděla nepravdivé údaje, mohly být naplněny znaky klamavého konání, jež patří mezi nekalé obchodní praktiky. V takovém případě jí může být uložena sankce ze strany České obchodní inspekce, respektive dozorových orgánů v zemi sídla provozovatele. Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční subjekt se sídlem ve Švýcarsku mimo Evropskou Unii, nelze kontaktovat Evropské spotřebitelské centrum působící při České obchodní inspekci, nýbrž dozorový orgán přímo v zemi sídla provozovatele.
Před nákupem prostřednictvím neznámého obchodníka, doporučujeme daný obchod prověřit přes webovou adresu www.dtest.cz/eshopy. Na této webové adrese je možné zjistit, kdo je provozovatelem webové stránky, na které obchod funguje a další informace, která mohou pomoci při rozhodování, zda u obchodníka nakoupit.