dne 13.7.2018 jsem navštívila Vaší prodejnu Kik v Chebu u Tesca.Obracím se na Vás se stížností na jednu z prodavaček v této prodejně jméno nevím ale snad pomůže popis:velmi štíhla postava,polodlouhé černé vlasy,střední věk.Když jsem si prohlížela zboží prodavačka stála kousek ode mne a slyšela jsem jak polohlasně říká: to je úroveň,to je strašní.V té chvíli jsem si myslela že to nepatřilo na mě protože jsem v prodejně nebyla sama.Zboží které jsem vrátila na místo jednalo se o dámské 3/4 kraťasy odcházím k pokladně a ta samá prodavačka řekla už dost nahlas své kolegyni která byla vedle ní:podívej se to je také prodavačka a není schopná to zboží složit to je úroveň.Když jsem to slyšela vrátila jsem se k ní a ptám se:to bylo na mě? a ona že ano a že si to mám po sobě pořádně složit.To mě dost urazilo protože si nemyslím že jsem udělala nějaký velký nepořádek zboží jsem vrátila tam kde bylo.Podle mě by prodavačka vůbec neměla pomlouvat zákaznici v její přítomnosti tak že jí je slyšet.Jsem také prodavačka a tohle si nemůžu dovolit a jsem v práci od toho abych se zákazníkovi věnovala a zároveň po něm uklízela to je už takový úděl.Do Vašich prodejen ráda chodím vždy si dobře nakoupím a doufám že se mi to už v této prodejně nestane.
S pozdravem,
Miroslava Borovanská
Domluva prodavačce
Konkrétní zaměstnanec jedná jménem společnosti a při výkonu pracovní činnosti ji v podstatě zastupuje podle § 430 občanského zákoníku. Z tohoto důvodu se jako nejlepší možné řešení jeví konzultovat tento problém přímo s vedením společnosti, která by měla mít zájem na profesionálním chování zaměstnanců k zákazníkům a plnění jejich pracovních povinností, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.
Služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení spotřebitelských právních sporů. Vzhledem k tomu, že v tomto případě není dán právní nárok spotřebitelky, stížnost nemůže být v rámci této služby řešena a bude uzavřena.