Koupila jsem u této společnosti škrabadlo jedno z těch vyších a nějakým způsobem se v době mé nepřitomnosti vyrval válec a neudržel váhu mé kočky. Reklamaci jsem podala 10.7. 2017 a dostala jsem po urgencích email až 1.9. 2017 email, že mám zboží vrátit a po navrácení poškozeného zboží mi bude vrácena celá částka na účt, ale boužel, jsem už neměla čas to řešit a jezdila jsem zahraničně mimo čr ( jelikož reklamacea vrácení zboží požadovalo minimálně dva dny v čr, což nebylo z mé strany reálné uskutečnit. Jelikož teď nepracuji, mám čas řešit reklamaci a znovu jsem kontaktovala zoohit nabídli mi pouze navracení 30%.
Přeji si, aby jak původně uznali, vrátili plnou výši.
škrabadlo perníková chalupka
Vracení plné výše, jak bylo původně sjednáno
Nemá-li věc vlastnosti, které byly sjednány nebo které se dají od věci očekávat, může spotřebitelka věc reklamovat. Má-li věc vady, může spotřebitelka požadovat nápravu opravou věci nebo dodáním nové věci. Není-li to možné, má spotřebitelka právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitelka požadovat přiměřenou slevu. Pokud spotřebitelce vzniklo právo od smlouvy odstoupit a ta svého práva využila, je společnost povinna volbu spotřebitelky respektovat.
Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebitelce, aby se v případě nevyřešení situace ve smírném řešení sporů, obrátila na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.