Geis CZ s.r.o.

#25314Nedodané zboží

03.08.2018, před 6 lety

Svetlana Afifi

posílala jsem své klientce přes z vás zboží ovšem vůbec jste ji nekontaktovaly ani sms ani mobilem. Paní mi dnes psala že vám volala a domluvila se s vámi na pondělí 6.srpna že jí zásilku doručíte..nyní se koukam na sledování zásilky a po druhé je nedoručená ikdyž žádala o jiný termín.

Prosím zavolejte paní a potvrdte termin dorucení na pondělí 6.srpna . Paní na objednávku dost spěcha.. předem děkuji..s pozdravem světlana afifi

3.8.2018 08:05, před 6 lety

Vzhledem k tomu, že v daném případě zasílatelskou smlouvu uzavíral prodávající (odesílatel zboží), ten je také oprávněn uplatnit reklamaci u svého smluvního partnera, pokud služba nebyla poskytnuta v souladu se smlouvou. Jestliže by zásilka byla dodána později, než bylo stanoveno ve smlouvě, resp. obchodních podmínkách, a v důsledku toho vznikla škoda, mohl by se příkazce domáhat její náhrady na zasílateli.

Bylo by proto třeba, aby reklamaci uplatnit příkazce a trval na jejím řádném vyřízení. Reklamaci je třeba uplatnit písemně podle obchodních podmínek společnosti.

2.11.2018 09:26, před 6 lety