Helvetia Apotheke d.o.o.

#25573Opakované volání

14.08.2018, před 6 lety

Nikol Wágnerová

Dobrý den, asi před rokem jsem po domluvě s operatorkou vyzvedla onen balíček zdarma a zaplatila poštovné. Dále jsme se rozhodli spolupráci ukončit a vymazat mě číslo z databáze. Od té doby mi vaše společnost volala už minimálně 5x! Pokaždé prosím, ať mě konečně vymažou a všichni operátoři tvrdí, že to zařídí. Očividně ne. Prosím tedy i tady, aby to už konečně někdo vymazal. Nemám zájem o vaše produkty a nebaví mě pokaždé říkat, ať si mě číslo vymažou.dekuji,Wágnerová.

Vymazání čísla z databáze.

29.8.2018 10:09, před 6 lety

Spotřebitelce doporučujeme, aby podala písemnou žádost (nejlépe doporučeně a s dodejkou poštou) o odstranění osobních údajů z databáze společnosti.

Pokud by se spotřebitelka domnívala, že společnost osobní údaje neodstranila, může podat stížnost k prošetření Úřadu pro ochranu osobních údajů (https://www.uoou.cz/elektronicka-podatelna/os-1007/p1=3938

29.8.2018 10:36, před 6 lety

Dobrý den.
Neuvedla jste nám žádnou zákaznickou identifikaci, naše databáze čítá už skoro milion zákaznických účtů, jen podle jména se iž přesně nedá určit, o koho jde.

A pokud se jedná o zákaznické číslo 863368, které by bylo nejpravděpodobnější, tak ve Vámi zaslaném požadavku NEBYLO o výmaz z databáze žádnáno. Šlo jen o zrušení zasílání, což bylo neprodleně provedeno.

Zde původní zpráva s požadavkem zaslaným v únoru tohoto roku:
Dobrý den, po telefonickem hovoru jsem se s Vámi domluvila na jedné davce vitamínů a ne na pravidelných zásilkách. Proto prosím o veškeré zrušení jakychkoliv jiných balíčků a tak. Tento co jsem dnes nečekaně dostala, pošlu zpět.

Nikola Wagnerová
Zákaznické číslo: 8633683

Děkuji Nashledanou

Vaše osobní údaje tedy dnes vyřazujeme z aktivní databáze a pro příště doporučujeme přímý kontakt se zákaznickou linkou.
Tento portál slouží k řešení mimosoudních sporů, čímž Váš požadavek opravdu není.

Helvetia Apotheke

28.9.2018 09:47, před 6 lety