Youuu s.r.o.

#25719Vrácení peněz za nedodané zboží - Objednávka 331717634

1 měsíc 19 dnů 9 hodin

20.08.2018, před 6 lety

Hana Cupáková

Dobrý den, 29.7.2018 jsem si zakoupila u Raj pradla.cz 5 ks spodního prádlo za celkem 820Kč. Poštou mě byly doručeny pouze 4ks, ale vrácení peněz za nedodané zboží nic. 3x jsem psala na jejich reklamaci, kde se mi nikdo neozval, telefon má stále obsazený tón.
Není možné se nijak zkontaktovat. Je to hodně smutná zkušenost. Zajímavá, by byla kontrola této firmy z FU. Pokud jsem zaplatila za zboží 820Kč a faktura je na 660Kč, tak to účetnictví musí taky vypadat!!!HC

4x kalhotky černé - dodané + 1x kalhotky bílé - nedodané

Vrácení peněz na účet ve výši 160Kč.

31.8.2018 10:16, před 6 lety

Pokud nebylo dodáno zboží v ujednaném množství, má spotřebitelka možnost uplatnit reklamaci. Při uplatnění reklamace může spotřebitelka žádat dodání chybějícího zboží nebo přiměřenou slevu (jejíž výše by odpovídala ceně za toto zboží). Nebude-li možné provést nápravu dodáním chybějícího zboží, má spotřebitelka možnost odstoupit od smlouvy.

Reklamace včetně odstranění vady musí být vyřízena bez zbytečného odkladu nejpozději do 30 dní ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se spotřebitelkou nedohodne na delší lhůtě. Marné uplynutí této lhůty se považuje za podstatné porušení smlouvy a spotřebitelka má právo od kupní smlouvy odstoupit a požadovat vrácení peněžních prostředků.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitelka možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.

9.10.2018 22:15, před 6 lety