be2 S.a.r.l.

#25755Academic Singles

21.08.2018, před 6 lety

Jozef Marton

NEVYŘEŠENÍ ODSTOUPENI OD SMLOUVY DLE ŹADOSTI ZÁKAZNÍKA ZE DNE 19.8.2018 .

Odstoupení od smlouvy

Komu be2 S.à.r.l., zákaznický servis/odstoupení od smlouvy, 13 rue du Commerce, L-1351 Luxemburg, Lucembursko:
Tímto odstupuji od mnou  uzavřené smlouvy o nákupu následujícího zboží a poskytnutí následující služby :
Premium členství na Academic Singles.
Zaŕoveň žádám o okamžité zrušení mého profilu.
-Vymazání veškerých mojích fotografii z Vaší databáze.
-Žádám vrácení částky 156Kc. V nabidce deklarujete,mesicni nabidku za 39Kč. Stahli jste mi 156kc. viz.priloha
-Nákup jsem realizoval přes internet a v ramci 14 denní lhuty žadam o vraceni 156 kč na můj bankovní ůčet (doplneno v emailove korenspondenci zde uvadet nebudu)
. Nemám zájem o vaši nabidku zboží,služeb.

Objednáno dne 12.8.2018/Obdrženo dne 13.8.2018.

Datum: V Ostravě 19.08.2018

ODPOVĚĎ Academic Singles

děkujeme za Vaši zprávu.

Odstoupení od smlouvy již žel není možné, jelikož jste již hrazených služeb využil/a.

Jako vstříčný krok z naší strany byla již vypovězena automatická prolongace Vašeho Prémiového členství. Vaše Prémiové členství vyprší ke dni:  12/09/2018 a po uvedeném datu již nebude prodloužené.

Pokud máte další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

Academic Singles zákaznický servis

Toto podnikání by mělo být zamezeno,neboť jde o cílene obohacování na úkor klienta ,jenž není dostatečně erudovany v oblasti prava jako spotřebitel. Jednoduchá argumentace "před podpisem jste si měl přečíst smlouvu" je jednoduchá a právě nahrává tomuto podnikání.

V souladu s § 1829 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník požaduji vrátit ćástku 156kc na svůj bankovní účet.

Děkuji.

27.8.2018 14:56, před 6 lety

U smluv uzavřených prostřednictvím prostředku umožňující komunikaci na dálku (např. internet) má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit ve lhůtě čtrnácti dnů ode dne uzavření smlouvy. Dle § 1837 písm. a) občanského zákoníku spotřebitel nemůže odstoupit od smlouvy o poskytování služeb, jestliže byly splněny s jeho předchozím výslovným souhlasem před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy a podnikatel před uzavřením smlouvy sdělil spotřebiteli, že v takovém případě nemá právo na odstoupení od smlouvy. Souhlas musí být výslovný (pouhý odkaz na obchodní podmínky je nedostačující) a musí být učiněn při uzavírání smlouvy. V případě sporu by musela společnost prokázat, že spotřebitele informovala a že souhlas byl ze strany spotřebitele vysloven.

Spotřebitel může tedy odstoupit od smlouvy o poskytování služeb, pokud ještě nedošlo k jejich splnění. Započala-li společnost s plněním služeb na základě výslovné žádosti spotřebitele před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy, uhradí spotřebitel společnosti pouze poměrnou část sjednané ceny za plnění poskytnuté do okamžiku odstoupení. Je-li sjednaná cena nepřiměřeně vysoká, uhradí spotřebitel společnosti poměrnou část ceny odpovídající tržní hodnotě poskytovaného plnění.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.

28.8.2018 15:18, před 6 lety

ID: 177228683

Dobrý den.

Na základě Vaší žádosti o Odstoupení od smlouvy byl členský poplatek v celkové výši 156 Kč ke dni 28.08.2018 refundovaný na Váš účet.

Prodlužování Vašeho Prémiového členství bylo zrušené, v souvislosti s výmazem dat jste již byl kontaktován v rámci samostatné emailové komunikace.

1.9.2018 01:34, před 6 lety

Jozef Marton

Dobrý den, děkuji dTestu. Pokud bych nevyužil dTestu k řešení problémů zcela určitě bych musel konat právní kroky vůči provozovateli Academic Singles.

22.8. 2018 mi přišla tato odpověď na můj požadavek k vrácení platby 156kc.Neplatna forma vypovedi ikdyz 21.8.2018 mi v emailu potvrdili,že odstoupení od smlouvy akceptují.

Provozovat Academic Singles mi na účet 156 kc vratil,ale jak již jsem napsal je to jen díky dTest. Dėkuji.

Email ze dne 22.8.2018

děkujeme za Vaši zprávu.

Celková cena za prolongované VIP členství byla uvedená na platební stránce před realizací úvodní platební transakce (v příloze viz prosím Screenshot souvisící platební stránky).

Uvedená cena je - v porovnání s uvítací cenou - běžnou cenou VIP členství.

Je nám líto, pokud jste si tyto detaily při předplacení svého VIP členství nepřečetli.

Refundace uhrazené částky není (s ohledem na skutečnost, že jste včas a řádně nevypověděli automatickou prolongaci svého VIP členství) nárokovatelná.
V případě, že si přejete vypovědět automatickou prolongaci svého VIP členství, dodržte prosím výpovědní proces ve svém profilu. Tato zpráva NEBUDE akceptovaná jako platná forma výpovědi.

____________________
e-mail: zakaznickyservis@academic-singles.cz

be2 S.à.r.l. 13 rue du Commerce, L-1351 Luxembourg
Commercial Register , B 123206
Managing Director: Laetitia Pateau

Email ze dne 21.8.2018

děkujeme za Vaši zprávu.

Jako vstříčný krok z naší strany byla již vypovězena automatická prolongace Vašeho Prémiového členství. Vaše Prémiové členství vyprší ke dni: 12/09/2018 a po uvedeném datu již nebude prodloužené.

Pokud máte další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

____________________
e-mail: zakaznickyservis@academic-singles.cz

be2 S.à.r.l. 13 rue du Commerce, L-1351 Luxembourg
Commercial Register , B 123206
Managing Director: Laetitia Pateau

3.9.2018 09:55, před 6 lety

Stížnost přeřazujeme na společnost, aby měla možnost na vyjádření spotřebitele reagovat.

2.11.2018 10:28, před 6 lety

Na základě výše uvedených informací stížnost uzavíráme s tím, že bylo dosaženo dohody.