dnes obdržela poštou moje maminka 1. upomínku - výzvu k úhradě dlužné částky a to 3.566,-czk , za klientelskou kartu. Žádnou kartu nevlastní a žádnou smlouvu s f. Endemos distribution s.r.o. nepodepisovala.
Jelikož tel.900 850 555 nikdo nebere, obracím se na bc. Janu Novotnou,která je uvedena v upomínce, aby doložila kopii smlouvy. Jestliže, tak neučiní v co nejkratší době, obrátíme se s upomínkou na policii.
klientelská karta
Kontaktovali nás již desítky spotřebitelů, kterým byla zaslána totožná upomínka. Na upomínce není uvedeno číslo účtu, ale je zde uvedeno telefonní číslo. Na toto telefonní číslo NEVOLEJTE, jedná se o placenou linku, kde volající hradí 85 Kč za jednu minutu volání. Pravděpodobně cílem upomínky není úhrada dlužné částky, ale aby lidé volali na uvedenou placenou linku, kde dle nám dostupných informací nebudete spojeni s operátorem.
Pokud si nejste jistí svým závazkem vůči společnosti, doporučujeme společnost písemně vyzvat k poskytnutí dokumentace, na základě které platbu žádá. Pokud nebude dodána, neplaťte ani požadovanou částku.
Doporučujeme obrátit se na nejbližší policii nebo státní zastupitelství a podat na společnost trestní oznámení.