Geis CZ s.r.o.

#26302Nedoručení zásilky

1 měsíc 22 dnů

14.09.2018, před 6 lety

Nikola Němcová

Minulý týden měl přijít balík od essence na adresu do Michálkovic.Nebyla jsem doma proto jsem se domluvila s řidičem aby to doručili na jinou adresu kde to převezme moje mamka.V pondělí mi přišla sms, že z provozních důvodů to bude doručeno další den.Balík doručen nebyl.. volala jsem tedy řidiči pro vyřešení, řidič mi volal zpět, že mám zadat výdejní místo .. Ale byla tam uvedená adresa ne výdejní místo..S řidičem jsem byla celou dobu v komunikaci a snažili vyřešit danou situaci.. což jsem byla ráda .. s řidičem žádný problém nikdy nebyl , vždy ochotný , vždy jsme se domluvili.. Na něj chválu .. domluvila jsem se s řidičem, že si zajedu pro balík dnes odpoledne na depo, ale jak jsme tam přijeli tak řekli, že balík poslali ráno zpátky .. a to jako proč !!!!!!! Přítel volal na infolinku a chtěl vysvětlení,bavili se s ním arogantně, že je to nezajímá, že balík neměl výdejní místo a adresu .. Ale přitom na balíku byla NOVÁ adresa i telefon na člověka .. Žádné výdejní místo. A že se máme obrátit na dodavatele? PROČ, KDYŽ JE TO CHYBA GEISU A NE DODAVATELE ANI ŘIDIČE, SE KTERÝM JSEM ŘEŠILA A DÍKY NĚMU JSEM MĚLA I INFORMACE .. !!!!

zboží od společnosti Esenss

Nechci po vás nic ale měli by jste si udělat pořádek ve vašem ostravském depu na 17. listopadu.. Měli by jste si pohlídat vaše lidi, kteří organizují předávání zásilek.. Důvod : Nedodání mého objednaného zboží, znamená naštvané moje klienty a nemluvě o zbytečném placení znovu poštovného za neodebrání zboží společnosti essens díky neschopnosti vašich zaměstnanců. JEDINÁ POZITIVNÍ VYJÍMKA JE ŘIDIČ ( KTERÝ JEZDÍ MICHÁLKOVICE ) KTERÝ BY OČIVIDNĚ ZVLÁDL LÍP NEŽ LIDI, KTERÉ ZAMĚSTNÁVÁTE UVNITŘ SKLADU A KANCELÁŘÍCH !!!!

27.9.2018 23:59, před 6 lety

Co se týká nesplnění povinnosti dodat řádně dle zasílatelské smlouvy v deklarovaném termínu, bylo by nutné namítnout skutečnost, že se zasílatel nepokusil zásilku dodat a tím porušil povinnost ze smlouvy, kterou má uzavřenou s odesílatelem, který by mohl vadné poskytnutí služby reklamovat.

Za včasné doručení ve vztahu mezi prodávajícím a spotřebitelem odpovídá prodávající, protože povinnost dodat je dle českého práva splněna dojitím zboží do místa dodání, tj. standardně do bydliště spotřebitele. Vzhledem k tomu, že zasílatelskou smlouvu uzavíral prodávající (odesílatel zboží), ten je také oprávněn uplatnit reklamaci u svého smluvního partnera, pokud služba nebyla poskytnuta v souladu se smlouvou.

5.11.2018 16:32, před 6 lety