BELTISSIMO, s.r.o.

#26507Nemoznost vyzvednout si reklamovane zbozit s reklamacnim protokolem

2 měsíce 13 hodin

23.09.2018, před 6 lety

Richard Calaba

Zacatek Srpna 2018 - podal jsem reklamaci na prodejne U Prašné brány 1078/1, 110 00

Byl jsem telefonicky informovan po nejake dobe (cca 2-3 tydny), ze mi reklamaci neuznali (rozdroleny podpatek na obou botach). Tak jsem s pani z prodejny, co mi to volala, dohodl, ze to neakceptuji a bylo mi receno, ze pani vedouci to posoudi. Pani vedouci mi tusim pres SMS sdelila, ze to poslala zpet na reklamacni oddeleni a ze oni se mi ozvou primo. Reklamacni oddeleni mi volalo cca. kolem konce Srpna, kdy jsme se opet nedohodli na jejich nesmyslnem verdiktu, ze jsem obuv poskodil nosenim ja. Takze jsem chtel asi tak po tydnu (Zacatek zari) vyzvednout reklamovane zbozi i s reklamacnim protokolem z prodejny, abych se mohl zacit branit vuci nesmyslnemu verdiktu reklamacniho oddeleni frimy jinou cestou.

Co se vsak mezitim stalo je to, ze prodejna je zrjme zavrena/v likvidaci. Nejdrive bylo na prodejne pouze oznameno, ze je z technickych duvodu zavrena (2 tydny po sobe od zacatku Zari). Nyni uz na prodejne neni napsano nic. Zadna informace, jak se s nimi spojit.

Mame 23.9. a ja se jiz 3. tyden snazim zjistit, kde jsou moje reklamovane boty a reklamacni protokol k nim.

Jiz jsem posilal email dotaz na belt@belt.cz - coz mela byt emailova adresa (zjisteno z internetu) - zustalo bez odezvy. Posilal jsem SMS na tel. cislo, ktere mi oznamovalo stav reklamace - to zustalo take bez odpovedi. Na hlavni tel. cislo firmy z rejstriku firem - 225 384 699 - se neda dovolat.

Dokocne jsem 18.9. posilal postovni datovou zpravu s mou plnou identifikaci a mymi kontaktnimi informacemi na datovou schranku spolecnosti (rb2q76f). Dorucenka rika, ze zprava byla dorucena 18. 9. 2018 v 11:28:49 a ze se k datove schrance prihlasila opravnena osoba v 18. 9. 2018 v 15:22:22

Nikdo nereaguje na moje pokusy o kontakt. Firma mi dluzi reklamovane panske boty (v hodnote pres 4 tis. Kc) a reklamacni protokol.

jake dalsi kroky mohu ucinit ?

Beltissimo panska obuv

Idealne melo reklamacni oddeleni firmy uznat, ze by se obuv v hodnote pres 4 tis. Kc asi nemela rozpadnout ani ne rok po jejim zakoupeni. Od sameho pcatku (podani reklamace n prodejne) jsem ai nepozadoval vraceni penez, ale opravu. Nebylo mi vyhoveno, ani mi nebyla nabidnuta zadna alternativa.

Vzhledem k situaci (nekomunikuji, zadrzuji mi mou obuv uz skoro 2 mesice) vidim momentalne reseni ve vraceni penez a v preruseni jakychkoliv budoucich obchodnich vztahu s takovou firmou, ktera neumi se svymi dlouholetymi zakazniky udrzovat slusne vztahy.

21.10.2018 16:24, před 6 lety

Dle informacích uvedených v živnostenském rejstříku (https://1url.cz/UMerb) lze vypořádat případné závazky po ukončení činnosti v provozovně společnosti na adrese Na příkopě 859/22, 110 00, Praha 1 - Nové Město.

Nebude-li prodávajíc na této adrese dostupný, bude vhodné se obrátit na živnostenský úřad městské části Praha 3.

23.11.2018 23:41, před 6 lety