E.ON Česká republika, s. r. o.

#2660Opakovaná neochota přijmout výpověd

11 měsíců 21 hodin

19.03.2014, před 11 lety

Stanislav Vlach

Po důkladném prostudování smlouvy o dodávce plynu a podmínek s uvedenou možností výpovědi-smlouva na dobu určitou do 31,12 daného roku a její prodloužení o rok v případě,že jedna ze stran nevypoví 20 dní
před ukončením řádného smluvního období jsem v dostatečném časovém předstihu smlouvu vypověděl.Odpověd e-on -zamítá se.Můj odběr plynu je výrazně vyšší než u běžné domácnosti protože je to druhé zamítnutí a nejsou ochotni sdělit skutečný důvod rozhodl jsem se
požáda Vás o radu

nevím

2.5.2014 10:51, před 11 lety

V tomto případě, pokud došlo k včasnému vyloučení prolongace a dodavatel jej zamítá, doporučujeme podat návrh k Energetickému regulačnímu úřadu - písemně. Energetický regulační úřad je dle § 17 odst. 7 energetického zákona oprávněný rozhodnout, zda byl smluvní vztah náležitě ukončen nebo ne.

20.2.2015 16:52, před 10 lety

Společnost E.ON Česká republika, s. r. o., se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.