Chci podat stížnost na společnost be2 seznamku Academic singels, která mi po mé výpovědi od smlouvy,kterou jsem jim posílala po prvním odečtení poplatků za aktivaci premioveho členství které mnou nebylo vyžádáno a které si strhli z mého účtu.
Ukončení odstoupení od smlouvy a premioveho členstvía o zastavení vymáhání plateb.Prosim o zastavení této seznamky.
Dle všeobecných obchodních podmínek společnosti be2 S.a.r.l. je možné smluvní vztah vypovědět. Pro ukončení smlouvy je tedy vhodné zaslat společnosti výpověď například prostřednictvím e-mailu. Pokud společnost spotřebiteli brání smlouvu zrušit, zkracuje tím spotřebitele na jeho právech a k takovému jednání se nepřihlíží.
Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska. Evropské spotřebitelské centrum rovněž k problematice zpracovalo přehlednou příručku, kterou je možné nalézt zde: https://evropskyspotrebitel.cz/novinky/citite-se-podvedeni-seznamkou/.
ID: 174348156
odstoupení od smlouvy již není nárokovatelné, jelikož toto je možné uplatnit nejpozději do 14 dní od data uzavření smlouvy/ obchodního vztahu, které bylo v případě Vašeho Prémiového členství ke dni: 28.05.2018.
Pokud došlo z naší strany k omylu a Výpověď jste nám v stanovené výpovědní lhůtě zaslala (prostřednictvím FAX-u, dopisu či přílohy emailu), přepošlete nám prosím svůj výpovědní email s potřebnou přílohou, kopii potvrzení o odeslání FAX-u či potvrzení Pošty o odeslání Výpovědi formou dopisu,
děkujeme Vám.
Dobrý den, tak asi vám nerozumím. Svoji výpověď jsem vám posílala opakovaně už nejmíň deset krát emailem. Ono s vámi se domluvit je opravdu těžké, protože na všechno máte připomínky. Hned po tom co jste si z mého účtu vzali peníze na které jste neměli právo jsem vám psala ihned výpověď a to bylo před třemi měsíci. Žádne služby jste mi neposkytli ani za těch 150Kč a ani po stržení 2247Kč.Nic jsem od vás nedostala! S vašimi službami jsem tudíž nespokojená a po prvním měsíci za těch 150Kč jste se měli zeptat, jestli jsem spokojená a jestli mi můžete smlouvu prodloužit. To bych vám ihned řekla, že samozřejmě nejsem a za takové nekřesťanské peníze bych si určitě neobjednávala něco co mi nic nepřineslo. Znovu vás žádám o ukončení smlouvy a smazání účtu a jeho deaktivaci. Ruším souhlas s poskytováním osobních údajů a předáním třetím stranám bez mého souhlasu. Způsobili jste mi psychickou újmu na mém zdraví a už s vámi nechci mít nic společného, tak jako všichni lidé tady, kterým jste způsobili taktéž problémy. Žádám o vrácení peněz na můj účet číslo 670100-2201240894/6210 jsem svobodná matka, která denně řeší existenční problémy, takže sumu kterou jste si dovolili mi vzít je pro mně nadstandartní - nikdy jsem si nepořídila nic dražšího! Moc děkuji za porozumnění.
Stížnost přeřazujeme na společnost, která má možnost na vyjádření spotřebitele reagovat.
ID: 174348156
Výpověď členství a odstoupení od smlovy jsou dvě rozdílné věci.
Pokud jste neměla zájem své členství prodlužovat, bylo jej třeba vypovědět stanoveným způsobem v stanovené výpovědní lhůtě a to nejpozději 4 dny před vypršením časového období, které je automaticky obnovováno.
Můžeme Vám potvrdit, že od tohto momentu členství již nebude prodlouženo.
Dle našich informací Vás již v záležitosti vzniklého dluhu kontaktovalo Oddělení pohledávek Academic Singles.
Takže já vás jasně žádám o zrušení prémiového členství, které jsem vůbec nechtěla a žádám vás o ukončení smlouvy, vymazání účtu. Nechci být už vámi nadále obtěžována výhružkami a vašima definicemi. Jste takové zrůdy, co jsem si procházela stížnosti na vás, že i po tom co napíšete,že ukončujete spotřebiteli účet,rušíte prémiové členství,tak po roku se ozvete znovu a vyhrožujete s vymáháním peněz. Chci zrušit všechny VIP (Premium) služby, abych nemusela již nic dále platit a také chci smazat svůj profil na této seznamce. Tímto se chce s vámi rozloučit a žádám o potvrzení o ukončení prémiového účtu ukončení smlouvy a deaktivaci účtu.Žádám o vrácení peněz na můj účet číslo 670100-2201240894/6210
Malá ochutnávka s touto společností:
ID: 174348156
Dle našich informací Vás již v uvedených záležitostech kontaktovalo Oddělení pohledávek Academic Singles.
V zájmu vymázání údajů z databáze prosím dodržte standardní postup a kontaktujte:
ochrana@academic-singles.cz,
mějte však prosím na paměti, že tím nevyužijete své Prémiové členství a evidenci a proces vymáhání dlužného poplatku to neovlyvní,
Dobrý den.
Mějte prosím na paměti, že jste souhlasila s Všeobecnými obchodními podmínkami Academic Singles (VOP), kterých součástí jsou také informace související s prodloužením Vašeho Prémiového členství, zakoupeného k datu: 28/05/2018. Prolongace je uvedená i na platební stránce, v rámci které jste si své členství zvolila a uhradila a také na potvrzení o realizaci úhrady, které Vám bylo odeslané prostřednictvím emailové komunikace ihned po realizaci platby.
Prémiové členství je prodloužené v případě, že jej klient včas a řádně nevypoví. Výpověď Prémiového členství je přitom potřebné uskutečnit nejpozději 4 dny před datem vypršení uhrazeného období (t.j. 4 dny před jeho prodloužením).
Jelikož nebyla přijata včasná a řádná vypověď Vašeho Prémiového členství, bylo toto – v souladu s VOP – prodloužené.
Vzhledem k tomu, že jste včas a řádně nevypověděla Vaše členství, Vaše původně zakoupené členství bylo prodlouženo. Akceptujeme Váš požadavek na zrušení Vašeho členství po ukončení právě probíhajícího období.
Můžeme Vás však ujistit, že z naší strany už členství nebude prodlouženo, takže žádné dodatečné náklady související s členstvím, kromě otevřené pohledávky, již nevzniknou.
Další informace ohledem pohledávky/ dluhu Vám můžeme poskytnout na:
zakaznickyservis@academic-singles.cz
děkujeme Vám.
Tímto vás opět žádám o ukončení smlouvy,deaktivaci účtu a vyslovuji zákaz se spracovaním osobních údajů a poskytování třetím stranám. Účet jsem využila asi hodinu, žádné služby od vás jsem nedostala a ani nevyužívala.Měsíc na to jste mi bez jakéhokoliv upozornění ukradli peníze z mého účtu a i nadále jste mi neposkytli žádné služby a taktéž jsem je u vás nevyužila já.Očekávam potvrzující e-mail o ukončení smlouvy a zrušení účtu a zastavení vymáhání plateb.
Dobrý den.
Na všechny Vámi uvedené dotazy jsme již reagovali, další informace Vám poskytlo Oddělení pohledávek Academic Singles přímo na Váš email.
děkujeme Vám.
Dobrý den,i kdybych dodržela všechny postupy, které požadujete nic vám stačit nebude.Buď to k vám nedorazí a nebo to budete ignorovat jako tu píšou další lidé které jste podvedli.Opakovaně vás žádám o veškeré ukončení a to jak smlouvy,tak účtu.Nechci mít s vámi nic společného a tohle po vás žádám od června kdy jste si dovolili mi odečíst za nic sumu 2247Kč.Očekávam vaší vstřícnost mi vyjít vstříc a tuhle tahanici ukončit. Děkuji
Dobrý den.
Prodlužování Vašeho Prémiového členství bylo již zrušené.
V zájmu vymázání údajů z databáze prosím kontaktujte: ochrana@academic-singles.cz, mějte však prosím na paměti, že evidenci a proces vymáhání dlužného poplatku to neovlyvní,
děkujeme Vám.
Děkuji za vyhovění mé žádosti o ukončení členství, účtu atd. Konečne...
Dobrý den.
V zájmu vymázání údajů z databáze prosím kontaktujte: ochrana@academic-singles.cz, mějte však prosím na paměti, že evidenci a proces vymáhání dlužného poplatku to neovlyvní.
děkujeme Vám.
Dobrý den, požádala jsem o vymazání všech údajů z databáze.Děkuji
Dobrý den.
Dle našich informací Vás již ve výše uvedené záležitosti kontaktovalo Oddělení pohledávek Academic Singles.
Děkuji za potvrzující e-mail o ukončení členství a vymázani údajů na vaši seznamce.Sice jsem byla paní Hájkovou informována, že tímto u vás vymáhání nekončí...Nic vám nejsem dlužná...vzali jste si už dost!