OPIS "KOPIE" DOPISU .
Zdravím
Dne . 12,12,2113 jsem si u Vaši firmy objednal (č.obj. 701410539) - sušičku prádla ...75470ihl dne 13/12/2013 mi byla nabídnuta sušička 76480ihl dohoda Dne 19/12/2013 jsem obdržel sušičku -(přepravní list.: 4125445/510-), kterou jsem zaplatil (=stvrzenka 41618).
Po namontování - zprovoznění sušička funguje, radost. Po asi třetím sušení = změna rytmu a zvuku, rachot, vybití pojistek a jističe hl.měření. Jelikož hned na ulici sídlí SERVIS OPAS PROPS Opava ul Sadová - Váš smluvní partner, zavolal jsem technika a ten si sušičku odvezl. Po určité době oprava (1) - provedena = ROZTRŽENÝ MOTOR, viz opravenka. Za krátkou dobu zase sušička nepracuje jak by měla = NESUŠÍ. Byla provedena oprava ( 2). Vadný SOFTWER- další min.týden oprava . Včera opět sušička v poruše sušila 4. hodiny a musela být vypnutá ručně. Prádlo přesušené pokrčené a zničené. Oprava (3)- Jelikož k výrobku nemáme důvěru , žádám o výměnu přístroje (podobného popř. doplatím) nebo vrácení peněz.
DOKLADY A OPRAVENKY PŘILOŽÍM.
Mimo jiné.JSEM PROPAGÁTOR VAŠICH VÝROBKŮ.
Všechny výrobky v domácnosti - VE FIRMĚ A RODINÁCH - jsou fa. ELEKTROLUX-AEG - = veliká spokojenost .
Stát se může cokoli , ale nejhorší je že to byl dárek. ((svatební dar)). OSTUDA.
Celá rodina teď tráví všechen čas v koupelně sledováním sušičky a seriály nám unikají.
No to už je náš problém.Prosím, kam mám výrobek doručit.
Máte pobočku v OPAVĚ - - Ostravě?
Nechám odvést - dovezu.
Děkuji za vyřízení a přeji krásný den.
Jsem ochoten výrobek vyměnit za stejný - podobný typ třeba i z doplatekem nebo ať mi vrátí peníze a já jim můžu koupit jinou-----hlavně aby už měl klid. Mým koníčkem není jezdit po městě se sučičkou.
V případě, že se na výrobku vyskytne po opravě 3 krát stejná závada nebo 4 krát různá, má kupující právo od smlouvy dle § 622 občanského zákoníku odstoupit. Pokud se na výrobku vyskytla teprve 3 různá závada, má kupující právo na opravu, případně na výměnu, pokud by to nebylo nepřiměřené.
V případě, že by se na výrobku vyskytla 4 různá závada, je nutné uplatnit nárok na odstoupení od kupní smlouvy při uplatnění reklamace.
Společnost HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.