Dne 15/01/14 jsem se na serveru koupila 2 vouchery na zubní kartáčky. Částku 258,- Kč jsem okamžitě uhradila. Já jsem si samozřejmě myslela, že si kupuji již přímo zboží, ale k mému překvapení to byly pouze vouchery a zboží mi měla dodat firma awards-holding.cz. Této firmě jsem musela tedy ještě zaplatit poštovné 49,- Kč.
Firma awards-holding.cz se ale vymlouvá, že server čapnito.cz jim objednávky neproplácí a zboží tudíž nikdy nezaslala. Proto jsem žádala server čapnito o navrácení zaplacené částky a samozřejmě bezúspěšně. Komunikace je pouze na mobilní číslo, které je uvedené na portálu. Pán, který telefon zvedl byl dokonce někde ve stanici metra a řekl, že stížnost předá jednatelce (většího pitomce z člověka už snad nejde dělat).
Po této zkušenosti jsem si přečetla recenze na internetu a zjistila jsem, že nejsem jediná takto podvedené. Jak je možné, že server vesele podvodně prodává a má všude obří reklamy?
Prosím o pomoc. Děkuji,
Jitka K.
ORAL B Braun EB17-4
Žádám o vrácení peněz a hlavně, aby se nenapálili další lidé vzhledem k velikosti reklam serveru čapnito.cz
Jestliže slevový portál vystupoval pouze jako zprostředkovatel, kupní smlouva je uzavřena se subjektem, který měl dodat zboží. Doporučujeme tento subjekt vyzvat k plnění písemnou výzvou, ve které je dobré stanovit dodatečnou lhůtu ke splnění povinnosti. Jestliže zboží nebude dodáno, je možné od smlouvy odstoupit. Pro zachování důkazního postavení doporučujeme vést komunikaci písemnou formou.
Společnost ČapniTo s.r.o. byla o podané stížnosti informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se k ní vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.