www.obchod.gamepark.cz

#2675Nedodáné zboží, žádné reakce na kontakt

1 rok 3 dny

21.03.2014, před 11 lety

Martin Laš

dne 13.3.2014 jsem zakoupil pres internetovou stranku cd-klic ke sluzbe Steam pro hru Aliens vs Predator. U zbozí bylo napsáno expresní dodání do 5-ti minut přes email. Během nákupu mi přišlo divné, že platební brána odkazuje na Anglii (portál www.skrill.com), ale vzhledem k tomu že server používa znaky, značky a název serveru který znám již spoustu let (www.gamepark.cz) a vím, že gamepark měl stejný, či podobný obchod spoustu let, tak mi to nepřišlo špatné. Jenže zboží jsem nedostal ani do 5-ti minut, ani do 24 hodin (to jsem pak psal první požadavek o nápravu s dotazem co se stalo) a ani do týdne a jednoho dne což je dnes (psal jsem i přímo na gamepark.cz jestli to je jejich obchodní server nebo ne - bez odpovědi). Psal jsem na 4 kontakty, které se mi podařilo nalézt, neůspěšně. Peníze jsou strhlé z účtu, hra nedodána, a mám strach o své osobní údaje. Ve stavu objednávky je pořád napsáno ČEKAJÍCÍ PLATBA. Dne 18.3.2014 mi došel email s připomínkou platby od www.skrill.com, kde se píše, že je to pouze informace k rozpoznání platby na výpise z banky.

Název - Aliens vs. Predator Collection Steam Key

1. dodání zboží (klíče) nebo
2. vrácení peněz a pokud možno smazání mých osobních údajů (hlavně platební informace - č. karty, expirace karty a podobně ze svých serverů.

5.5.2014 15:06, před 11 lety

V tomto případě doporučujeme kontaktovat banku, zda by mohla poskytnout informace o platbě a jejím příjemci, případně zda je možné platbu ještě stáhnout zpět.

24.3.2015 16:34, před 10 lety

Vzhledem k nedostupnosti subjektu jsme nuceni stížnost uzavřít.