Lidl Česká republika s.r.o.

#26856Zkažené maso

1 měsíc 11 dnů 18 hodin

07.10.2018, před 6 lety

Ewanie Novotná

Nákup zkaženého mletého vepřového masa dne 7.10.

Čerstvá porce vepřové mleté maso 500g 64,90

Lepší skladování nebo nákup z kvalitnějších zdrojů. Kdo má čas chodit neustále reklamovat zboží a to pomíjím skutečnost o jaký jed se ve formě zkaženého masa jedná!!!

7.10.2018 21:08, před 6 lety

V případě, že jsou zakoupeny výrobky neodpovídající jakostí, je třeba zboží reklamovat. Pokud zakoupená věc nemá deklarované či spotřebitelkou očekávané vlastnosti s ohledem na povahu zboží, lze žádat dodání věci s odpovídajícími vlastnostmi. Pokud to není možné, lze odstoupit od smlouvy a žádat vrácení peněz. Reklamaci je třeba uplatnit u prodávajícího bez zbytečného odkladu a žádat vyřízení.

Spotřebitelka by mohla rovněž zvážit podání podnětu Státní veterinární správě, která vykonává dozor v oblasti potravin živočišného původu, zda-li v daném případě nedošlo k porušení právních předpisů. Pro zadání podnětu lze použít následující webový odkaz: http://eagri.cz/public/web/svs/portal/zakladni-informace/kontakty/

8.10.2018 12:45, před 6 lety

Dobrý den, paní Novotná,

je nám líto, že jste si na masu nemohla pochutnat. Můžete nám prosím upřesnit, ve které prodejně jste nakupovala, abychom Vaši stížnost předali k prověření odpovědným kolegům?

Děkujeme.

Lidl Česká republika

8.10.2018 21:28, před 6 lety

Ewanie Novotná

Mně je líto, že jsem se já a moje rodina mohli přiotrávit.
Jedná se o pobočku ve Znojmě

17.10.2018 16:30, před 6 lety

Dobrý den paní Novotná,

děkujeme za upřesnění. Informace jsme postoupili odpovědným kolegům ze znojemské pobočky, kde zjednáme nápravu. Maso mohlo být zkažené v důsledku přerušení teplotního řetězce, který lze zachovat uložením nakoupeného masa do chladící tašky ihned na prodejně a následné okamžité spotřeby.

Ještě jednou děkujeme za upozornění a omlouváme se za komplikace. S pozdravem

Lidl Česká republika

16.11.2018 09:41, před 6 lety

19.11.2018 09:21, před 6 lety

Ewanie Novotná

Komentář: Děkuji za nápravu a děkuji dTestu za ochotu případ řešit. Však čím dál více jsem Liedlem bohužel znechucená, když se prezentuje čerstvostí a tím nejlepším z naší země a nakonec člověk zjistí, že prodávané maso je buď z Brazílie nebo Španělska. Potom se nedivím, že je zkažené.
Děkuji