Interdate S.A.

#26896Po ukončení zasílají na e-mail upomínky a výhružky

2 měsíce 2 dny

09.10.2018, před 6 lety

David Svoboda

Dobrý den, byl jsem registrován na seznamce c-date, kde jsem po dobu asi 5 mesicu nebyl aktivní, následně mi byla stržena částka asi cca. 2000,- Kč, poté jsem začal řešit, volal jsem do mé banky, kde mi zrušili kartu a zaslali novou, tudíž nemůžou stránky c-date strhávat nějakou částku, bohužel mi ale chodí výhružky a upomínky do e-mailu že mám zaplatit ne celé 3000,- Kč, já už na stránce nebyl tak půl roku a měl jsem pocit že je zrušená, můžete prosím tedy informovat společnost ať mi neposílají žádné výhružky a můj e-mail smažou? Popřípadě nějak zařídit aby mi už nic neposílali? :( děkuji moc, Svoboda

C-date - podvod

Prosím o zařízení zrušení zasílání upomínek a výhružek na e-mail 4soda@seznam.cz od stránky c-date, smlouva by měla být ukončena a platbu 2000,- už si strhli, prosím o zrušení mého účtu a zastavení zasílání výhružek. Děkuji moc.

9.10.2018 10:00, před 6 lety

Pokud bylo mezi stranami sjednáno poskytování služeb v rámci placeného členství, mohla být sjednána i jejich automatická prolongace. Se sjednáním služby mohl spotřebitel souhlasit i s prováděním opětovné platby. Tyto skutečnosti je třeba si ověřit. Pokud budou naplněny, doporučujeme spotřebiteli smlouvu v souladu s obchodními podmínkami prokazatelně vypovědět.

Pokud by společnost hrozila exekucí na údajně dlužnou částku, platí, že případnou exekuci by musel nařídit nejprve soud (inkasní společnosti nemají žádná další oprávnění oproti běžnému věřiteli, nejedná se o exekutora). V případě, že se společnost rozhodne vymáhat údajný dluh spotřebitele vůči společnosti soudní cestou, budou dokumenty vztahující se k vypovězení smlouvy důležité pro případné prokazování neexistence dluhu.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt z Lucemburska, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska. Řadu informací v souvislostí s řešením svého problému může spotřebitel nalézt také v příručce Evropského spotřebitelského centra zde: https://evropskyspotrebitel.cz/novinky/citite-se-podvedeni-seznamkou/

12.10.2018 11:24, před 6 lety

ID: 170265878

Dobrý den.

Mějte prosím na paměti, že jste souhlasil s Všeobecnými obchodními podmínkami C-date (VOP), kterých součástí jsou také informace související s prodloužením Vašeho Prémiového členství, zakoupeného k datu: 07/02/2018. Prolongace je uvedená i na platební stránce, v rámci které jste si své členství zvolil a uhradil a také na potvrzení o realizaci úhrady, které Vám bylo odeslané prostřednictvím emailové komunikace ihned po realizaci platby.

Prémiové členství je prodloužené v případě, že jej klient včas a řádně nevypoví. Výpověď Prémiového členství je přitom potřebné uskutečnit nejpozději 4 dny před datem vypršení uhrazeného období (t.j. 4 dny před jeho prodloužením).

Jelikož nebyla přijata včasná a řádná vypověď Vašeho Prémiového členství, bylo toto – v souladu s VOP – prodloužené.

Můžeme Vás však ujistit, že z naší strany už členství nebude opětovně prodloužené po zaplacení již probíhajícího období, takže žádné dodatečné náklady související s členstvím, kromě již otevřené pohledávky, nevzniknou.

Další informace ohledem pohledávky/ dluhu Vám můžeme poskytnout na:

service@c-date.cz

Informace můžete taky najít v zaslané upomínce.

Pokud došlo z naší strany k omylu a Výpověď jste nám v stanovené výpovědní lhůtě zaslal (prostřednictvím FAX-u, dopisu či přílohy emailu), přepošlete nám prosím svůj výpovědní email s potřebnou přílohou, kopii potvrzení o odeslání FAX-u či potvrzení Pošty o odeslání Výpovědi formou dopisu.

11.11.2018 21:21, před 6 lety

11.12.2018 10:55, před 6 lety