NORMUS s.r.o.

#2701Reklamovaný padělek parfému bez komunikace ze strany dodavatele.

11 měsíců 20 dnů 2 hodiny

24.03.2014, před 11 lety

Jan Kotek

Od firmy Roxy Parfums jsme si na začátku února 2014 přes internetový obchod objednali parfém, který byl padělek. Toto jsme okamžitě reklamovali a odeslali k vyřízení reklamace na uvedený PO BOX 44 do Brna. Na tuto reklamaci nám jednou odpověděli, že máme parfém vrátit, což jsme již udělali a od té doby s námi nikdo nekomunikuje. TLF je vypnutý a na elektronickou komunikaci nikdo nereaguje.

Calvin Klein Beauty 100ml

Rádi by jsme dostali nazpátek veškeré námi vynaložené peníze zpět. I za odeslání reklamace. Vše můžeme doložit účty. Jedná se o částku 921,-Kč.

25.3.2014 09:02, před 11 lety

V případě, že není dodáno zboží v souladu s kupní smlouvou a prodejce není shopen dodat zboží odpovídající smlouvě, má kupující právo od kupní smlouvy odstoupit a žádat uhrazené finanční částky zpět.

16.3.2015 15:53, před 10 lety

Podnikatel byl o podané stížnosti informován. Bohužel doposud neprojevil zájem se k ní vyjádřit. Služba VašeStížnosti.cz je založena na principu dobrovolnosti, tudíž jsme nuceni stížnost uzavřít. Případný spor může být tedy řešen pouze v soudním řízení, přičemž před podáním žaloby by bylo třeba zaslat tzv. předžalobní výzvu podle §142a občanského soudního řádu. S faktickým vymáháním nároku by však v tomto případě mohly být spojeny obtíže.