Dobrý den, dne 2.8. jsem nechala převést své tel. číslo na firmu. Na pobočku v Tachově jsem dorazila se smlouvou kde mi slečna vše podepsala a orazítkovala, že to odešle ke zpracování. Po měsíci mi dorazila faktura která už měla dorazit na firmu. Byla jsem na pobočce znova, že číslo není ještě převedeno. Slečna mi řekla že to pošle znova a fakturu musím uhradit. Fakturu jsem uhradila a po měsíci mi přišla další faktura. Celý proces se opakoval. Včera jsem byla opět na pobočce a slečna mi řekla že to zapomněli poslat a fakturu musím zase zaplatit. Nakonec mi bylo řečeno že mi ty dvě zaplacené faktury nikdy nevrátí protože je moje vina že jsem nedorazila dříve. Zajímalo by mě jak se k této situaci staví O2. Platit za něco co už nevyužívám dva měsíce. Jsem letitý spokojený zákazník který O2 doporučil celé své rodině a doposud jsem z touto společností neměla problém. Ale tohle mi přijde už příliš. Paurová.
O2, dva měsíce nepřevedená smlouva.
Vrácení dvou faktur.
V případě, že je možné pochybení pracovníka prokázat, odpovídá tak společnost za škodu, kterou její zástupce způsobil.
Pěkný den,
situaci prověříme. Zašlete mi prosím telefonní číslo, kterého se dotaz týká a to v neveřejném údaji.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Petr Šimeček
Guru pro Social Media, O2
Nevím jak poslat neveřejný údaj.
Pokud se jedná o telefonní číslo, které spotřebitelka vložila ke svému účtu, můžeme ho přidat jako referenční údaj, který je neveřejný, za předpokladu, že s tím bude spotřebitelka souhlasit.
Prosím o zaslání kontaktu, třeba email kam mohu tel. číslo zaslat. Nevím zda jsem uvedla v neveřejném údaji číslo o které se jedná.
Pěkný den,
informace včetně odkazu na stížnost uvedenou zde nám prosím zašlete pomocí info@o2guru.cz .
Petr Šimeček
Guru pro Social Media, O2