O2 Czech Republic a.s.

#27176Nazapojeny internet a tv

1 měsíc 10 dnů 22 hodin

18.10.2018, před 6 lety

Ľubica Sobanská

Dobrý den. Již 26.8. se podávala osobně na prodejně o2 informace o překládce ž důvodů stěhování, kde se uvedla í adresa nového bydliště. Do dnešního dne nebyla zapojena í přesto, že denne volame a snažíme se zjistit proč do dnešního dne nezapojili internet ani tv a ani nikdo se neozval í když říkali že se nám ozve technik. Posledně nam rekli, že se nám ozve technik od pondělí 15.10. Do středy 17.10. Opět se nikto neozval. Dnes opět volání operatorovi opět nepříjemný jak í před osmi operátoři, který si vůbec neváží zákazníky. Jsme bezradný nevíme se dohledat kdo a kdy nám zapojí tv a internet. Je to už měsíc a půl čekání a odvolávání a vždy nám řeknou něco jiného a nikdy nic se neděje.

Zapojit ihned internet a tv. Čekali jsme dlouho. Kompenzace.

19.10.2018 08:24, před 6 lety

Pokud se společnost zavázala, že zprovozní službu v určitém termínu, je povinna svému závazku dostát. Neučinila-li tak, porušila tím svou smluvní povinnost a odpovídá za škodu, kterou tím způsobila. Pokud stěžovatel prokáže, že mu byla způsobena škoda a že existuje příčinná souvislost mezi vznikem škody a porušením smluvní povinnosti ze strany společnosti, může stěžovatel žádat náhradu této škody.

19.10.2018 14:28, před 6 lety

mrzí nás, jestliže máte potíže s přeložením služeb na jinou adresu. Určitě celou záležitost prověříme, avšak potřebovali bychom doplnit telefonní číslo služby či rodné číslo majitele. Uvést jej můžete jako neveřejný údaj.

19.10.2018 17:13, před 6 lety

Ľubica Sobanská

Rodné číslo je 605822/7208...chci uvést, že jsme denne telefonovali a že naposledy je objednávka od 10.10. nevím odkud to vzali vaši operátoři, protože jsme to nahlásili 26.8..skutečně mě nezajímá že jste měli odstavku ta byla nedávno, v září to někdo mohl zapojit. Samozřejmě umím si představit že si najdete výmluvu, protože mi operátoři lhali a to za každým..naposledy že se někdo měl ozvat tento týden do středy a nestalo se, musím podotknout že jednání vašich zaměstnaců je neetické a vůbec si neváží klientů.. odpověď od jedného z nich byla že s tím ja nic neudělám...co tam vlastně dělá.?? Myslím že se volal Vojech Ondrašík nebo Ondruska, nepříjemná byla i paní Plachá,která taky lhala. Vaše společnost je velkým zklamáním.

26.10.2018 13:29, před 6 lety

Velice děkuji za doplnění. Původní požadavek na přeložení z 24. 9. 2018 bohužel byl stornován, neboť jste se s kolegy domluvily na návrat na klasickou pevnou linku. Prodleva s opětovným zadáním bohužel byla způsobena odstávkou systému, kdy bylo možné přeložení znovu zadat až po jejím ukončení. U dané objednávky zatím nedoběhlo tzv. technické šetření a není tedy možné sjednat termín příchodu technika pro dokončení. Předal jsem tedy urgenci na specialisty. Velice se za vzniklé komplikace omlouvám.
Zároveň vidím, že současně již máte předánu reklamaci. Zde kolegové po dokončení objednávky budou řešit případné účtování služby.

26.10.2018 18:06, před 6 lety

Ľubica Sobanská

toto zúčtovací období zaplatíte: 1 403,58 Kč Celkem zaplatíte:(včetně DPH) 1 403,58 Kč
Platbu nám pošlete na účet: Variabilní symbol:
000000-0500114004/2700 5100928563
Doporučujeme Vám zaplatit do: 1. 11. 2018
Datum splatnosti: 7. 11. 2018 Jak zaplatíte: složenkou
Datum vystavení daňového dokladu: 16. 10

Tak to je vrchol vy si myslíte že vaše omluva postačí?? A dovolujete si poslat fakturu k zaplacení 1403,58 a za co.Spominany návrat na pevnou linku predsa neznamená nezapojeni internetu a tv. Vaše společnost se může stydět, je to nehorazni co si dovolujete vůči zákazníkům. Vám se zdá normální být měsíc a půl bez internetu a tv a k tomu ještě zašlete fakturu. Za co za Vašich neschopních lidí. A slibu, vyslyšeli jste si nahrávky,kde nám dokola slibovali urgenci která nemá konca, co znamena u vás urgence. Půl roku? Hanba Vám a vaši společnosti. Žádám o omluvu od Vašeho nadřízeného, protože kdyby věděl co se u vás deje nevím zda by klidně seděl na židli, dale í kompenzaci. Porusili jste smluvní podmínky, a je Vaší povinností konat co nejdříve!!!!!!!!!!!! Žádám o URGENTNÍ VYŘEŠENÍ IHNED.!!!!

30.10.2018 14:47, před 6 lety

vyúčtování za služby bude řešeno v právě řešené reklamaci. Specialisté by Vás měli v rámci řešení kontaktovat.
Co se týká přeložení služby, tak zde je nahlášena tzv. kabelová hlášenka (bude nutná úprava sítě) u majitele infrastruktury s datem 5. 11. 2018. Po tomto bude možné posunout realizaci objednávky.

29.11.2018 08:24, před 6 lety

29.11.2018 16:49, před 6 lety