Dobrý den, včera mi bylo doporučeno se na Vás obrátit s touto stížností.
Byla jsem těžce nemocná /rakovina prsu/r.2009 a opět r.2012, kdy prso bylo odoperováno.Musela jsem vždy projít chemoterapii a i ozařováním.
Můj manžel, mi chtěl za tu veškerou hrůzu udělat radost a koupil mi lístek na akci Plavání s delfíny.
Akce byla zrušena.
Do této doby , ač jsem vše provedla po pokynech , které mi byly dány/18.10.2013 jsem poslala veškeré náležitosti doporučeně/ částku 1700,-Kč jsem na účet nedostala.
Psala jsem už aspoň 20krát a vždy mi chodí stejná odpověď.Tento týden mi bylo napsáno, že o tom rozhoduje jednatel společnosti pan Artur Kaiser.
Řeknete si možná, že to není vysoká částka, ale mne jde o princip. Jak je to možné, že někdo může tímto způsobem okrádat lidi.
Nestačilo trápení s nemocí, ale ještě se trápím s lidskou bezohledností.Chci jen své peníze.
Děkuji a budu doufat, že s Vaší pomocí se dočkám.
Přeji hezké a zdravé dny. S pozdravem Zbudilová Jana
Prosím o navrácení částky 1700,-Kč.
V případě, že je zaplacena cena za představení, které se nekoná, má zákazník nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz.
Společnost Československé cirkusy a varieté a.s. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.
Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení. Před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat společnosti předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je také právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.
Dále také spotřebitelům doporučujeme sledovat insolvenční rejstřík (https://isir.justice.cz/isir/common/index.do). Již jednou byl na společnost podán insolvenční návrh spojený s návrhem na prohlášení konkursu. Toto řízení ale bylo zastaveno. V případě, že bude návrh podán znovu, je žádoucí svou pohledávku přihlásit do insolvenčního řízení.