Lidl Česká republika s.r.o.

#27433Špatný účet

1 měsíc 2 dny 4 hodiny

29.10.2018, před 6 lety

Lenka Skalická

Dnes jsem byla nakoupit v Lidlu v Hostivicích a byla jsem velmi překvapena,že mi byly na účtu započítány švestky!?Měla jsem velký nákup,tak mám dojem,že když to jde,tak tam přidáte i to,co v košíku není!Zjistila jsem to až doma,což není blízko ...

V košíku bylo hodně zboží...

Toto by se nemělo stát....

30.10.2018 08:57, před 6 lety

V případě, že je nesprávně provedeno vyúčtování nákupu a kupující tuto skutečnost může prokázat, je prodejce povinen vrátit peněžní prostředky uhrazené navíc. Pokud tak neučiní, získá majetkový prospěch bez právního důvodu.

Dozor v oblasti správného účtování nákupu provádí Česká obchodní inspekce. V případě opakovaného nesprávného účtování zboží by mohla spotřebitelka zvážit podání podnětu správnímu orgánu, který může za zjištěný přestupek uložit podnikateli pokutu.

30.10.2018 13:26, před 6 lety

Dobrý den, paní Skalická,

velmi nás mrzí, že Vám paní prodavačka naúčtovala navíc položky, které jste v košíku neměla. Peníze Vám samozřejmě vrátíme zpátky. Postačí, když spolu s platnou účtenkou zajdete do jakékoliv pobočky a požádáte o reklamaci.

Ještě jednou se omlouváme za chybné markování. S pozdravem

Lidl Česká republika

30.10.2018 14:00, před 6 lety

Lenka Skalická

Děkuji,Lidl je už pro mě minulostí....Skalická