Tato firma mi několikrát poslala neoprávněné vymáhání pohledávky již v roce 2013, kde jsem písemně doložila, že se jedná o neoprávněné vymáhání / v tomto roce jsem již dále nic neřešila,/ dle mého názoru
bylo vše doloženo a firmou uznáno, jako neoprávněné vymáhání pohledávky. V roce 2014 se opět tato situace opakovala. Opět jsem písemně všechny požadované doklady doložila a požadovala úhradu poštovného v částce 204,- Kč z důvodu nákladů k neoprávněnému vymáhání pohledávky - písemně doloženo podacími lístky pošty.
Tento požadavek jsem poslala písemnou formou /poštou/ i mailem.
Firma na tento požadavek nereagovala.
Žádám o proplacení poštovného - nákladů, z důvodu neoprávněného vymáhání pohledávek.
V případě, že došlo k úhradě vymáhaných pohledávek a společnost opakovaně žádá prokázání platby, měla by tak činit prostřednictvím internetu, kde nevznikají stranám žádné náklady. Zároveň, pokud společnost žádá něco, co již bylo prokázáno, měla by nést náklady na zasílání těchto dokumentů.
Společnost Planet A, a.s. byla o podané stížnosti informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnosti vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.