V Hostivaři obchodu Datart jsem zakoupil navigaci Aponia.Řídím se podle návodu. Stáhnu jsi aplikaci do tel. z googlu play to proběhne hladce pak když ji otevřu cchce po mě umistění uložišti zadám začne se instalovat a sekne se u synchronizace pak to napiše error 6-7 kontaktovat technical support
Vyměnit zboží popřípadě vrácení peněz
Pokud věc nemá deklarované nebo sjednané vlastnosti (nefunguje sjednaná aktualizace), může kupující uplatnit reklamaci a v jejím rámci požadovat dle § 2169 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku primárně dodání nové věci bez vad, pokud to není vzhledem k povaze vady nepřiměřené. Pokud je ale možné věc jednoduše opravit (aktualizovat) má toto řešení přednost. Není-li možné vadu odstranit opravou, ani výměnou za nový kus, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit.
Reklamaci může spotřebitel uplatnit u společnosti, s níž uzavřel kupní smlouvu. Uplatnit reklamaci u výrobce daného zařízení může pouze v případě, že si to strany ujednaly ve smlouvě, popřípadě na to spotřebitele odkazuje záruční list apd.
Reklamace včetně odstranění vady musí být vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se spotřebitelem nedohodne na delší lhůtě. Marné uplynutí této lhůty se považuje za podstatné porušení smlouvy a spotřebiteli vznikne právo od smlouvy odstoupit dle § 2002 odst. 1 občanského zákoníku.