Dobrý den, dne 15.3.2013 jsem zakoupila v jičínském Kauflandu v obchodě s.a.m. zimní kabát v hodnotě 1,199kč po jarní slevě 799kč.
3.32014 jsem uplatnila reklamaci z důvodu rozšířené propustnosti umělých vláken výplně na bocích a průramcích.Bunda byla 1krát praná a dle návodu. Kabát stejné značky již v rodině máme a bez reklamace.
Vyjádření dodavatele- Výše uvedenou reklamaci shledáváme neoprávněnou.Propustnost umělých vláken, které tvoří tepelnou výpln, je v normě.Nebrání to v užívání spotřebitele.
A co estetický důvod - bílé fufliky na tmavě fialové bundě
předem děkuji za odpověd Marksova
WB189 199 damský kabát
VRÁCENÍ PENĚZ
V případě, že je reklamace zamítnutá a řádně odůvodněná dle § 19 odst. 1 zákona o ochraně spotřebitele a kupující s vyjádřením prodejce nesouhlasí, má možnost jej rozporovat pořízením znaleckého posudku. V případě, že by byl posudek ve prospěch kupujícího, může žádat nejen kladné vyřízení reklamace, ale i proplacení nákladů na znalecký posudek.
Společnost STREET AND SPORTS WEAR - s.a.m., s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.