bonprix S.r.l., EURONOVA

#27866Chybná dodávka

1 měsíc 12 dnů 22 hodin

14.11.2018, před 6 lety

dana korbelová

Dobrý den, objednala jsem dětský kobereček poštou. Dva týdny se nic nedělo, žádná odpověď nic. Tak jsem zavolala na číslo Euronova a informovala jsem se o stavu objednávky. Váš pracovník mi sdělil,že jste žádnou objednávku neobdrželi a že si mám objednat znova.Ptala jsem se zda mi nepřijde objednávka dvakrát, ale ujistil mě že to se nestane.A dnes jsem dostala email se stavem balíčku. Dobírka 319 Kč což je onen kobereček. Já jsem ale objednala znovu kobereček a ještě dekoraci sovičky celkem za 538 Kč. Očekávám tedy balíček na dobírku v této výši. Balíček za 319 což je pouze kobereček nepřevezmu. Doufám. že druhý balíček dorazí. Děkuji Korbelová Šantrochová

NP1902616465U

Žádám informaci o mé objednávce ve výši 538 Kč

15.11.2018 23:03, před 6 lety

Pokud daná kupní smlouva byla uzavřena prostřednictvím prostředku umožňující komunikaci na dálku, má spotřebitelka právo od smlouvy odstoupit ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží. Pokud spotřebitelka odstupuje od smlouvy, je povinna o tom informovat prodávajícího (v případě soudního sporu by musela spotřebitelka prokázat, že od smlouvy odstoupila).

Neodstoupí-li spotřebitelka od smlouvy, zůstává kupní smlouva v platnosti. Pokud by spotřebitelka za trvání smlouvy nepřevzala zboží, náleží prodávajícímu úplata za uskladnění zboží. Spotřebitelce proto doporučujeme, aby se s touto stížností obrátila přímo na prodávajícího.

27.12.2018 12:25, před 6 lety