Forejtová Kateřina

9 měsíců 26 dnů 14 hodin

31.03.2014, před 11 lety

Bogdan Matsela

Zdravím,

před vánocemi jsem zakoupil mobilní telefon Lumia 925 v eshopu http://mobilykaca.com/ a do teď nepřišel , eshop je zrušen, telefony jsou falešné, na emaily neodpovídá. Na začátku ledna jsem podal trestní oznámení, ale doteď mi nebylo ani sdělené jestli pachatelku našli.

Policii jsem poskytl všechny dostupné informace o pachatelce, jako je: Jméno Příjmení (které bylo uvedené na web. stránkách)
IČO,
Bankovní účet kam byly poslány peníze,
IP adresy z kterých se mnou komunikovala,
Emailové adresy.

Rád bych dostal svoje peníze zpátky.

Nokia Lumia 925 16GB White

Vracení peněz + potrestání pachatelky

1.4.2014 08:32, před 11 lety

V případě, že je zde podezření na spáchání trestného činu podvodu, bylo správným postupem jednání obchodníka nahlásit na policii nebo státním zastupitelství. V případě, že dosud nebyly podány informace týkající se podaného trestního oznámení, doporučujeme informovat se na policii o dosud zjištěných skutečnostech.
V občanskoprávní oblasti má kupující v této situaci nárok na vrácení uhrazených finančních částek.

27.1.2015 14:44, před 10 lety

Paní Forejtová Kateřina nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena. Věc je tedy možné řešit pouze v soudním řízení, a to trestním nebo občanskoprávním.