Dobrý den,paní likvidátorka Izáková Eva, která mě uvedla v omyl a způsobila nedbalostí,že firma Allianz dluží 2,816,88 Kč servisu za výměnu čelního skla mého vozu z doplňkového pojištění, kde je limit 10,000. Odůvodnění: Paní likvidátorka mě oznámila, že z její funkce může a schvaluje opravu v nesmluvním servisu H+K servis, za podmínek, že se částka nepřevýší 10,000 kč, já jsem jí i na call centru Allianz opakovaně žádala, aby se na případných podrobnějších podmínkách opravy spojili a se servisem a domluvili, aby věděl co nesmí překročit, dodnes se tak nestalo,já jsem se i volala na call centru proč mu ještě nikdo nevolal a zda se může oprava uskutečnit, a bylo mi řečeno že opravě nic nebrání a 14.9.2018 mi došel e-mail,že potřebujete pouze číslo účtu a položkovou fakturu. Včera jsem odeslala fakturu na 8,183,23 Kč a dnes mi přišlo oznámení o zaplacení 5,367 Kč,a odpočet nelikvidní částky 2,816,88 z důvodu , že částka je nad rámec obvyklých nákladů.
Cítím se poškozená, oklamaná a nespokojená, protože jsem se já osobně snažila a udělala vše proto, aby se této situaci předešlo , odůvodnění paní likvidátorky ve smyslu toho že mohu být vůbec ráda, že mi milostivě ze své funkce dovolila jít k nesmluvnímu servisu a že je vše v pořádku,řečeno mými slovy, protože má nějaké svoje tabulky plnění které musí respektovat, mě uráží a zlobí, proč tedy nikdo neposlal tabulky servisu do nichž se musí vlést, i on sám kontaktoval Allianz s informací o podmínkách opravy a bylo mu řečeno, že se mu někdo ozve, což se pokusil snad jedním hovorem, což je nato že mají call centrum, nehorázné. Toto jednání je nekorektní, uvádí mě v omyl, jsou v něm stopy úmyslu a jde o klamání zákazníka a uvádění nepravdy, dle mého názoru.
Jsem jejich klientem již řadu let, řádně platím pojištění a podotýkám, že tato událost je první a protože mě totálně odradila od toho být nadále jejich klientem, paní likvidátorka zbytečně vrhá stín na firmu, nedbalostí způsobuje pohledávky, které pokud nepůjde jinak, jsem připravená řešit spolu se servisem i soudní cestou, a rozhodně nemohu nikomu v mém okolí doporučovat.Dnes jsem současně podala stížnost na likvidátorku, zažádala o písemné odůvodnění neproplacení celé faktury a požádala o kontaktování nadřízeného likvidatorky pana Hlaváče.Děkuji Hudečková Magda
Doplacení částky na účet servisu, omluva společnosti.
Šetření pojistné události je skončeno sdělením jeho výsledku osobě, která uplatnila právo na pojistné plnění. Spotřebitelka může následně požádat o zdůvodnění zkrácení pojistného plnění. Toto zdůvodnění musí být v písemné formě a mělo by z něho být jasné, proč bylo pojistné plnění zkráceno. Pokud spotřebitelka se zdůvodněním nesouhlasí, je vhodné proti výsledku šetření pojistné události uplatnit u pojišťovny stížnost. Nebude-li spotřebitelka se stížností úspěšná, má možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů.
K mimosoudnímu řešení sporů mezi pojišťovnou a spotřebitelem (pojistníkem, pojištěným, oprávněnou osobou) v neživotním pojištění je příslušná Česká obchodní inspekce. Českou obchodní inspekci lze kontaktovat na adrese: Česká obchodní inspekce, Ústřední inspektorát - oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné dohledat na webové adrese www.adr.coi.cz.
Podmínkou zahájení postupu mimosoudního řešení sporu před Českou obchodní inspekcí je skutečnost, že se spotřebitelce nepodařilo vyřešit spor přímo s pojišťovnou.