Sconto Nábytek, s.r.o.

#28227Nedodržení smluvních podminek - termín dodání

1 měsíc 27 dnů 23 hodin

26.11.2018, před 6 lety

Lucie Adamcová

Dne 16.9. 2018 jsme si objednali na prodejně v Brně sedací soupravu č. Zakázky 5587580. Před objednánín nám prodavačka sdělila, že to bude trvat 6-8 týdnu. Po uplynutí 8 týdnů jsem do obchodu volala a tam mi sdělili, že mi do kupní smlouvy napsali termín dodání 47. týden, což je týdnů 10, nikoliv řečených 6-8. Po uplynutí 47. týdnů jsem do obchodu volala a bylo mi řečeno, že sedací souprava dorazí 30.11. 2018. V pondělí 26. 11. 2018 jsem tady volala dopravci, abych si dohodla dopravu na příslušné datum a tam mi sdělili, že v systému je uveden termín naskladnění sedací soupravy až nejdřív 10. 12. 2018. To už bude ted týdnů 15. A ani tento termín mi zaručit nemohou

Sedací souprava Rino

Okamžité dodání sedací soupravy a finanční kompemzace.

27.11.2018 11:22, před 6 lety

Prodávající je povinen dodat zboží v čase ujednaném ve smlouvě. Pokud tak neučiní, porušil svou smluvní povinnost a v takovém případě odpovídá za škodu, která spotřebiteli vznikla v důsledku prodlení prodávajícího. Žádá-li spotřebitel náhradu škody, musí prokázat, že mu škoda vznikla, a že existuje příčinná souvislost mezi vznikem škody a porušením smluvní povinnosti ze strany prodávajícího.

23.1.2019 16:56, před 6 lety