O2 Czech Republic a.s.

#28331Chybné informování operátorky

1 měsíc 29 dnů 23 hodin

29.11.2018, před 6 lety

Jana Zlochová

V říjnu mi byl operátorkou nabídnut za věrné služby nový tarif s neomezeným voláním.Já jsem se ohrazovala,že nechci platit víc,protože jsem důchokyně,operátorka mi sdělila,že platba zůstane stejná,ale při vyúčtování je to o 120,-kč víc.Chci tarif vrátit zpět,protože klamete klienty.Je to neseriozní. Začínám uvažovat o změně k jinému operátorovi.
Děkuji Zlochová

Chci vrátit tarif zpět.

29.11.2018 09:58, před 6 lety

Pokud byl při nabízení služby sdělen spotřebiteli nepravdivý údaj, mohlo by se jednat o klamavou obchodní praktiku, která je zákonem o ochraně spotřebitele zakázaná. Dozor nad dodržováním zákona o ochraně spotřebitele na úseku komunikací provádí Český telekomunikační úřad. Má-li spotřebitel důvodné podezření, že společnost porušuje zákon o ochraně spotřebitele, je vhodné podat podnět tomuto úřadu.

Dozorový orgán je oprávněn požadovat po podnikateli, aby ve správním řízení prokázal správnost skutkových tvrzení v souvislosti s obchodní praktikou, jestliže se takový požadavek s ohledem na oprávněné zájmy podnikatele a kteréhokoliv účastníka řízení jeví vzhledem k okolnostem daného případu jako přiměřený. Pokud podnikatel nepředloží požadované důkazy nebo pokud dozorový orgán považuje důkazy předložené za nedostatečné, považují se skutková tvrzení za nesprávná.

29.11.2018 11:13, před 6 lety

Hezký den,
všimla jsem si, že je vaše podání již řešeno v rámci stížnosti, která byla předána na reklamační oddělení. Ohledně řešení vás tak budou kontaktovat naši specialisté a to nejpozději do 1 měsíce od jejího nahlášení.
Požádám tak o strpení.
S pozdravem a přáním příjemného dne
Renáta Drastichová
Guru pro Social Media, O2 CZ