Kaufland Česká republika v.o.s.

#28433Nehygienická manipulace s potravinami

02.12.2018, před 6 lety

Zdeňka Uhlířová

Již po několikáté se mi stalo,že obsluhující u pultu se salámy používají sice gumové rukavice,ale už ne žádnou vidličku na nabírání krájených salámů.Takže prodavačka obsluhující dlouhou frontu má jedny rukavice a osahá absolutně vše ve svém dosahu.Z tohoto důvodu jsem přestala nakupovat v Hypernově a nyní se tento nešvar ujal i zde.Je velice nepříjemné,když krájí salámy,prohlíží nějaké papíry,balí sýry a poté Vám stejnými rukavicemi sahá na salám,byť má vedle váhy vidličku.I přes opakovanou žádost,aby mi zboží nandala vidličkou obsluhující prodavačky nereagují.

Stačí poučit obsluhující personál.

13.12.2018 22:38, před 6 lety

Po zrušení vyhlášky č. 347/2002 Sb., o hygienických požadavcích na prodej potravin a rozsah vybavení prodejny podle sortimentu prodávaných potravin se dostatečnost zavedených hygienických opatření posuzuje v souladu se systémem kritických kontrolních a regulačních bodů (HACCP). Podle evropské legislativy musí mít každý podnik vypracovaný vlastní systém kritických bodů, který by měl zabraňovat ohrožení nezávadnosti potravin.

V případě podezření na porušování hygienických předpisů lze na tuto skutečnost upozornit příslušnou Krajskou hygienickou stanici.

14.12.2018 13:57, před 6 lety

Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět.

Rádi bychom ho s Vámi dořešili k Vaší spokojenosti. Nebude-li Vás to obtěžovat, kontaktujte nás prosím na naší bezplatné zákaznické lince 800 165 894 nebo e-mailem na service@kaufland.cz.

Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika

20.1.2019 19:48, před 6 lety