BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

#2845Neoprávněný souhlas s ústní změnou písemné smlouvy

08.04.2014, před 11 lety

Jaroslava Tyrpaková

Dne 21.2.2014 jsme obdrželi dopis o prodloužení smlouvy (produkt FIX16) na základě ústního souhlasu ze dne 17.2.2014 provedený jednatelem společnosti. S tímto nesouhlasíme, protože v té době jsme již zažádali o změnu dodavatele. Jednatel si je jistý, že souhlas neudělil. Několikrát jsme zažádali o poslech tel. hovoru, ale bohužel až po několika urgencích nám bylo sděleno, že tento souhlas padl a že si ho společnost odkontrolovala, ale nám ho NEPOŠLE.

produkt FIX16, 36 měsíců, komodita elektřina VOP od 1.1.2014

Jak se dostat k ústnímu souhlasu, na jehož základě se prodlužuje smlouva ? Zrušení ústního souhlasu

9.4.2014 09:53, před 11 lety

V tomto případě doporučujeme obrátit se na Energetický regulační úřad, který může rozhodnout o platnosti smlouvy a společnost bude muset záznam předložit, jinak neprokáže, že k udelení souhlasu došlo.

5.5.2014 12:55, před 11 lety

se společností AUTOIDEAL DUCHCOV, s.r.o. byl uzavřen dodatek ke smlouvě prostřednictvím pana Hušáka dne 17.2.2014. Pan Hušák je veden v obchodním rejstříku jako jednatel společnosti a měl tedy oprávnění takový dodatek uzavřít.

V případě požadavku ze strany Energetického regulačního úřadu bude hovor pro posouzení platnosti předložen, nicméně není důvod se domnívat, že by neměl být uzavřený dodatek neplatný, neboť splňuje všechny náležitosti.

Monika Schneiderová

17.6.2014 21:45, před 11 lety

Stížnost uzavřena z důvodu dlouhodobé nereakce stěžovatelky.