Tesco Stores ČR a.s.

#28464Neadekvátní pokladní v tesco express Arbesovo nám.

17 dnů 19 hodin

03.12.2018, před 6 lety

Jan Peterka

Vulgární a neadekvatne se chovající personal. Hlavně pokladní romské menšiny a pokladní P. P. který říká zákazníkům demente a navíc vyhrožuje. V životě jsem se s takovýmto přístupem k zákazníkům nesetkal. Pan vedoucí mi řekl ze s tímto panem pokladním jsou neustále problémy a spousta stížnosti, tak nechápu z jakého důvodu tam stále pracuje!? Už nikdy Tesco express na Arbes. Nám. nenavštívím a doporocim svým známým a rodině taktéž nechodit nakupovat zrovna tam. Chování výše popsaných pokladních je velice pobuřující. S pozdravem Ing. Peterka

Vulgarni pokladní p.Pišta a pokladní romské menšiny

Rozvázání pracovní smlouvy!

21.12.2018 09:25, před 6 lety

Služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení spotřebitelských právních sporů. Vzhledem k tomu, že v tomto případě není dán vynutitelný právní nárok spotřebitelky, stížnost nemůže být v rámci této služby řešena a bude uzavřena.